Část 2

953 48 1
                                    

-Pohled Zayna

Dárek pro Harryho mám. Snad se mu bude líbit. Pomyslel jsem si když jsem koukal na malé stvoření spící v mé posteli. Bylo 5 hodin. Začal jsem se pomalu chytat. Došel jsem do koupelny kde jsem dal rychlou sprchu. Poté jsem si vyčistil zuby a vyfénoval vlasy. Doběhl jsem do své ložnice abych se převlékl. Na sebe jsem si vzal šedivě džíny, bíle triko a černou mikinu. Rozhodl jsem se vzbudil malého Maxíka. Došel jsel jsem k posteli na kterou jsem si sedl a pohled upřel na Maxíka.

-Pohled Maxe

Večer mě můj pán vykoupal a uložil ke spánku. ‚‚Dobrou'' zašeptal a dal mi pusu na čelo. Bylo to pro mě něco nové. Měl jsem strach. Zavřel jsem oči a během chvíle jsem usnul.... Ráno mě probudilo tušení že se na mě někdo dívá. Pootevřel jsem své oči a naskytl se mi pohled na mého pána. ‚‚Dobré ráno kocourku'' zašeptal můj pán a pohladil mě po tváři. Já se jen nespokojeně ošil. Nemám rád když na mě někdo sahá.

-Pohled Harryho

Bylo něco kolem šesté večer. Přichystal jsem všechny potřebné věci na dnešní párty. Kolem půl sedmé se začali scházet kamarádi. Do půl hodiny tu byli všichni. Ihned se začalo pít. Já se samozdřejmě přidal. Whisky, vodka, Jack... Během pár hodin byli všichni opilý. Já se sotva držel na nohou. Došel jsem na parket a hledal někoho kdo si semnou zatancuje. Poskakovala kolem mě moc hezká brunetka. Popadl jsem jí za pas a přitiskl na sebe. Tancovali jsem dlouho. Když mě začali bolet nohy, došel jsem za bar a začal pít. Můj pohled padl na Zayna. ‚‚Čauuuu brooo!! *škyt* Už jsem myslel že na mě zapomeneš!!'' Došel jsem k Zaynovi a přátelsky ho objal. ‚‚Něco pro tebe mám'' koukl ja mě Zayn, přikývl a vydal se nahoru. Loudal jsem se za ním. Měl jsem alkohol v krvi a skoro nic jsem neviděl. Došli jsme nahoru kde byl klid. ‚‚Jsi pořád furt sám.. Tak jsem se rozhodl že ti pomůžu'' Otevřel dveře od pokoje. Pohled mi zůstal na 'malém' tělíčku které leželo na mé posteli. ‚‚Je jenom tvůj'' zašeptal Zayn. Byl jsem překvapený. I když jsem měl alkohol v krvi, moc dobře jsem věděl kdo se choulí na mé posteli.

-Pohled Maxe

Můj pán mě převlékl do černých kalhot a bílého trička. Nevěděl jsem co se děje. Sledoval jsem každý pohyb mého pána. ‚‚Dnes je poslední den kdy mě uvidíš. Jdeš k jinému pánovi'' řekl můj pán chladně. ‚‚K-kam M-Maxíka v-veděte? M-Maxík h-hodný'' klepal jsem se strachem a koktal. ‚‚Bude ti líp''.. To byla poslední věta kterou jsem slyšel. Usnul jsem. Ani nevím jak se to stalo ale probudil jsem se v nějakém pokoji. Byla slyšet hudba. Hlasitá hudba. Ležel jsem takhle minuty.. Možná hodiny.. Najednou se otevřeli dveře. Koukl jsem se ke dveřím a spatřil mého pána a nějakého jiného pána. Byl krásný. Hnědé jemně kudrnaté vlasy, zelené oči, výrazné lícní kosti. Velmi krásný..Pomyslel jsem si... Najednou na mě padl strach.. Dveře se zavřeli a já zůstal sám stím pánem. Přešel k posteli a lehl si na ní. Během chvíle bylo slyšet tiché chrápání.. Měl jsem strach. Nevím kde jsem, s kým jsem a kdo vůbec jsem...

Druhý díl^^ Snad se líbí:))))

Hybrid BoyWhere stories live. Discover now