Část 3

914 52 1
                                    

-Harryho pohled


Vzbudil jsem se na šílenou bolest hlavy. Rychle jsem se posadil a chytnul se za hlavu. Měl bych přestat pít. Proběhlo mi v hlavě. Chvíli jsem tak seděl a najednou jsem uslyšel rachot vycházející z kuchyně. Trošku jsem znervozněl. Neměl tu být nikdo. Zvednul jsem se a pomalým krokem jsem se vydal do kuchyně. Uslyšel jsem pláč. Dětský pláč. Když jsem došel do kuchyně, srdce mi vynechalo pár úderů. Na zemi se choulelo malé tělíčko. Stál jsem mezi dveřmi a koukal se na to malé. ,,Co tady děláš?!'' Zvýšil jsem hlas. Už teď jsem věděl že jsem udělal blbost. Malé tělíčko ležící na zemi v kaluži mléka se rozbrečelo ještě víc. ,,M-Maxík..š-šel p-ro m-mlíčko'' zašeptal Maxík.


-Maxíka pohled


Probudil jsem se vedle toho pána. Rychle jsem si stoupnul a běžel nevím kam. Vypadalo to jako kuchyně tak jsem se vydal hledat mléko. Měl jsem šílený hlad. Stoupnul jsem si a natáhl se pro mléko které leželo na stole. Bylo v malé mističce. Mističku jsem špatně chytnul a ona dopadla na zem. Strašně jsem se leknul a lehnu si na zem do kaluže mléka. Rozbrečel jsem se když jsem slyšel kroky. ,,Co tady děláš?'' rozezněl se hrubý hlas po celé místnosti. ,,M-Maxík..š-šel p-ro m-mlíčko'' zašeptal jsem koktavě. Nevěděl jsem kdo je ten co na mě křičel. Zvednul jsem hlavu a uviděl toho pána u kterého jsem se probudil. Tvářil se smutně. Hodně smutně. ,,O-omlouvám s-se'' zašeptal jsem a pomalu si stoupnul. ,,Jsem Harry'' šel ke mě ten pán. ,,Ma-Maxík'' zašeptal jsem.


-Harryho pohled


Musel jsem Maxíka obejmout. Bylo mi ho líto. Trošku sebou škubal. ,,Neublížím ti'' zašeptal jsem aby se konečně uklidnil. Konečně sebou přestal škubat a tulil se ke mě. Nechtěl mě pustit. Zvedl jsem ho do náruče. Donesl jsem ho do obýváku kde jsem si sním sedl na gauč a tulil se k němu. Byl mokrý od mléka ale to mi vůbec nevadilo. Byl to hybrid. Malé ouška vyčnívající z jeho rozcuchaných vlásků. Byl strašně krásný. ,,Chceš mléko?'' zeptal jsem se a on hodně tiše zašeptal ''Ano''. Šel jsem sním do kuchyně a posadil ho na linku. Došel jsem pro mléko a nalil ho do skleničky. Podal jsem mu ho a on začal hned pít. Vypil úplně všechno. Odnesl jsem ho zpátky do obýváku a nechal jsem ho usnout na gauči. Přikryl jsem ho a sledoval ho. Byl strašně roztomilý....


Další část je tu:))) Snad se líbí:))



Hybrid BoyKde žijí příběhy. Začni objevovat