Fara cale de intoarcere

270 20 1
                                    

Pov. Jason
M-am trezit si Cratos  mi-a zis sa nu spun ce s-a intamplat cu Denis. Am iesit din biroul lui si mi-am adus aminte de ceva! Intru inapoi in birou si tip tare:
-Grigore! Ana! Razvan! Megan! Trebuie sa ii salvam!
-Nu stiu unde sunt! Aparatul s fost distrus!
-Daca nu ma ajuti ii caut singur! Ies si trantesc usa tare rau. Ma indrept in padure sperand sa ii gasesc. Eram singur. Intr-o intreaga padure. Daca m-am pierdut?! M-ai bine fac un foc de tabara. Se apropie noaptea. Dupa ce l-am facut m-am asezat langa el pe jos. Am incercat sa dorm. Mai intai auzeam sunete ciudate. Apoi tipete. Apoi liniste completa! Nu puteam...dar dupa m-am linistit si am adormit.
-Ajutor!
Ma ridic si ma uit in jur! Nu era nimeni! Apoi in spatele meu apare Megan.
-Megan! Esti bine?
-Eu da! Ceilalti nu! Sunt prinsi de vanatorii de umbre! Sunt peste 60000 de vanatori de umbre. Suntem langa baza lor.
-Cum ai scapat?
-M-a ajutat Grigore. M-a dezlegat si am fugit dar pe el l-au prins si l-au batut rau. Trebuie sa il salvam! Si pe Ana si Razvan.
-Ok. Dar cum de toata lumea se purta asa ciudat ?
-I-am auzit vorbind de un virus. Ca devii rau. La tine nu a ajuns nu?
-Nu
-Ok...
-Haide sa mergem.
Mergem putin si ajungem la un castel urias facut din diamant. Portile erau pazite de vanatori de umbre. 5 erau facuti din foc si 5 din gheata. Si tot castelul era inconjurat de lava . Am o idee. Eu voi ingheta 5 din ei si Megan va misca frunzele de langa castel si ei se vor duce sa cerceteze si ii electrocuteaza. Asa am si facut.
I-am spus lui Megan tot si a acceptat. Megan s-a dus dupa niste copaci. Eu i-am inghetat pe aia 5 si au explodat. Apoi ceilalti m-au vazut. Nu a mers planul. Cand veneau spre mine am facut un backflip si Megan a sarit din padure si i-a electrocutat.
-Mersi Megan. Pffeeww.
Apoi ne-am indreptat spre poarta. Am apasat pe maneta si s-a deschis poarta. Erau vreo 50 la poarta care au vazut ce s-a intamplat. Era timpul sa ne luptam. Ma las in spate cu Megan si incepem. Fac un backflip si inghet 5 din ei. Megan electrocuteaza 5 si apoi ne combinam puterile si iese o super mega raza de gheata si electricitate. Toti erau jos. Am fugit catre castel. Eram la parter. Acolo era Ana. Prinsa in lanturi. Si pazita de un ciclop!? (Media)
Cum ma lupt cu un ciclop? Singur cu Megan? Am luat o sticla de vin si am aruncat-o in alta pare. Ciclopul s-a dus in acea directie si m-am repezit sa o scot de-acolo. Un lant l-am taiat cu sabia de gheata. Mai erau 3. Megan a creat o raza si l-a taiat si al doi-lea. Apoi l-am taiat pe-al 3-lea. Mai era unul. Dar a venit ciclopul. A aruncat-o pe Megan in scari. Lesinase. Eu m-am ferit. Ana isi foloseste puterea si face o tornada in jurul ei. Lantul se rupe si e libera. Ciclopul a fugit la celalt etaj. M-am dus la Megan. Era ranita. Ii curgea sange de la mana. Ana a ramas cu ea si eu m-am dus sus. Erau vreo 5 ciclopi. Toti sarise pe mine. M-au luat pe sus si au inceput sa se joaca volei cu mine. Pana cand unul din ei m-a aruncat si am inghetat tavanul. Am scos sabia si m-am prins cu sabia de tavan. Pentru ca era de gheata se topea. Apoi toti ciclopi sunt aruncati pe geam de Razvan. Ma dau jos si cobor linistit.
-Mersi!
-Pentru nimic.
-Sa mergem!
-Grigore e sus. Sunt gata sa plece cu avionul. Trebuie sa ne grabim.
Ne-am dus sus si era Grigore legat de o targa. Era bagat intr-un avion. Era gata sa plece . Am alergat catre avion si cand era gata sa zboare m-am prins de o aripa. Si a pornit. Eram in cel mai mare pericol. Eram pe aripa. Ma tineam bine. Inaintam incercand sa ajung la geam. Cand am ajuns am spart geamul si am intrat. Erau 5 vanatori. Unul se transformase in varcolac. Altul in vampir. Altii erau de foc si gheata. Varcolacului i-am taiat capul. Pe vampir l-am aruncat din avion. Pe aia de foc i-am distrus cu raza de gheata. Aia de gheata erau asa puternici incat m-au aruncat in capatul avionului. Erau gata sa ma arunce afara dar i-am taiat. M-am ridicat si m-am dus la Grigore. L-am dezlegat.
-Esti bine?
-Cred ca da...Mersi! Spune Grigore
Apoi apare o fata mai scunda cu parul roz si il injunghie pe Grigore. El cade jos plin de sange.
-Buna. Spune fata
-Ce ai facut?
-Ce am vrut.
Ea face un backflip si era sa imi infiga sabia in gura. Sare pe capul meu si imi da un pumn in gura. Imi da un pumn in spate si cad. Apoi ma apuca de cap si ma da cu capul de scaun. Apoi ii dau un cot in burta si cade jos . Ma ridic si incerc sa fug dar ma apuca de picior si ma impiedic cazand cu capul de podea. Eram terminat. Se lupta bine. Apoi vine la mine si imi sopteste:
-Sunt Mihaela. Te voi distruge!
Si apoi imi da un picior in gura lesinand.
Ma trezesc si vad ca eram legat in lanturi. Langa mine era Grigore bandajat. Bine ca era viu.
-Unde suntem?
-Nu stiu. Dar nu avem cale de intoarcere!
Ma uit in jur si vad ca eram intr-o cameruta. Erau camere de filmare. S-a zis totul. Megan si Ana si Razvan unde erau? Eu cum scapam? Totul a luat razna!!!!
Va urma

Scoala Ciudatilor|Toate cele 5 volume|Where stories live. Discover now