O situatie dificila

83 9 1
                                    

-Esti gata de tortura? Ma intreaba el cu o voce groasa...
Eu inghit in sec speriat si ma rog la Dumnezeu sa scap. Simteam o teama care traversa tot corpul meu. De la cap pana la picioare. Acesta scoate un cutit si mi-l pune la gat. El zambeste la mine si se duce la o masa iar de acolo scoate o bormasina. Eram speriat 100%! Se spropia de mine din ce in ce mai tare. Radea maniatic! Cand aud ca usa se deschide tresar si mai tare dar cand observ cine este oftez fericit . Era Ioana! Imbracata in ninja incepe sa atace. Se teleporta in jurul barbatului taindu-l bucata cu bucata. Ioana era cruda! Foarte cruda!
Ne dezleaga si o luam la fuga. Era un coridor mare cu lumina care palpaia ciudat. Deodata dintr-o parte apar 2 tipi care o injecteaza cu ceva pe Ioana.
-Numai am puteri!
Cei 2 tipi o trag pe Ioana in camera de tortura!
Din alta parte apar inca 2 si o injecteaza . O trag si pe ea in alta camera! Pe cine sa salvez? Gandurile mele erau milioane! Dar decizia mea aparuse! Amy! Trebuia sa o salvez pe Amy! E sora mea. Sar pe acei 2 tipi si ii inghet. O iau pe Amy si fugim Ioana ramanand capturata si torturata toata viata...
Ajungem la final. Iesim si observam ca eram intr-o padure. Era si noapte! O luam la fuga in padure speriati! Unde erau ceilalti? Ne era frica! Decat noi 2 intr-o padure plina de demoni!
Va urma

Scoala Ciudatilor|Toate cele 5 volume|Where stories live. Discover now