Letter nine : prea

232 37 5
                                    

Draga Harry,

A mai ramas o zi. Am emotii desi nu ar trebui sa am. Astazi e duminica si tot ceea ce eu fac e sa stau in camera mea acoperita de ganduri. As fi vrut sa ies afara pentru a-mi racori gandurile insa vremea nu tine cu mine. Afara ploua , ploua cu galeata pot spune. Poate ca cerul a fost si el ranit. iar acum plange, plange neincetat. Se v-a opri nu iti face griji , curand , curand totul se v-a opri. Voi fi stearsa din viata ta definitiv.


Stau pe , pervazul lat de la geam tinand intr-o mana cana mea cu ciocolata calda , iar cu cealalta scriu. Ce scriu? Ei bine nu stiu. Ce ar trebui sa iti spun , ce ar trebui sa fac? Nu mai stiu.


Ce ar trebui sa fac azi? Orice adolescent normal ar iesi cu prieteni , s-ar uita la un film ... dar eu nu le pot face. Pentru ca nu mai pot.

Sunt singura , mereu am fost singura. Prieteni? Am avut... destui sti ce e comic? Probabil o sa razi. Vanesa a fost prietena mea , inainte sa afle ca te iubesc. Dupa asta a plecat la fel ca toti ceilalti. Si am ramas din nou singur. Acum nu cred ca voi mai fi sigura. De aceea... nu , nu iti pot spune asta acum.


Cu drag, fata singuratica

O zi ramasa


Daughter-Winter


Postez intr-o ora la My Babysitter si apoi vin cu scrisoarea a zecea si sfarsitul primului volum.


Ely's out.


Teen Letters volumul I + volumul II H.S.  F.F.Where stories live. Discover now