Fourth letter: te

233 35 8
                                    

Draga Cara ,

Zilele trec, nu? A patra zi a venit, iar eu sunt inca pierdut, perdut in ganduri , ideei , trairi. Imi e frica desi ar trebui sa nu imi fie. Inca sase zile pana cand te voi gasi. Stiu ca te voi gasi sunt mai sigur decat crezi, nu ai idee. Abea astept sa te strang in brate sa iti simt parfumul sa iti spun cat pr... nu nu are rost sa iti spun asta. Ar trebui sa iti spun doar... te iubesc. 

Asta ai spus si tu , cum poti iubi pe cineva cu care nu ai vorbit aproape deloc. Ei bine... nu stiu. Habar nu am cert e ca poti , iar atata timp cat poti viata ta devine mai buna.

Unde sunt eu acum? Am ajuns la acel magazin care defapt e o firma. Stau pe una din canapelele de aici uitandu-ma la oameni care trec grabiti pe langa mine. Ce ar trebui sa fac acum? De multe ori ajung in locuri in care nu stiu ce ar mai trebui sa fac. Fara tine sunt pierdut si recunosc asta.

Scrisoare numarul trei , data de tine... 

''(..)te comporti de parca as fi invizibila.'' Atunci te voi face vizibila daca asta iti doresti. Voi veni curand mi-ar place sa cred ca te gandesti la mine acum , sunt bine .

As vrea sa fi aici , macar doar pentru o zi.


Cu drag, Harry

Sase zile ramase.


Melodie->  Kodaline - One Day.

V-a multumesc pentru numarul mare le lecturi , voturi si comentari , as vrea sa v-a stiu parerea de pana acum .


Ely's out.


Teen Letters volumul I + volumul II H.S.  F.F.Onde histórias criam vida. Descubra agora