Cmnd - Capitolul IV

15 2 0
                                    

Katerine povesteste :

Continuare din capitolul anterior...
"-Kate, esti bine?
-Da, Derek, sunt bine acum. Poti, te rog sa ma iei in brate, asa cum ai facut afara?
-Sigur... Dar vreau sa imi povestesti de ce erai in stadiul acela, Kate! Te rog, promit sa nu rad, vreau doar sa te ajut...
-Raymond... Scuze ca nu am venit la tine cu am promis, dar m-am intalnit cu el, si am mers sa vad ce vrea si sa ii explic faptul ca nu mai vreau sa ne impacam. Mi-a povestit faptele din punctul lui de vedere si apoi eu i-am spus ca nu vreau sa mai aud de el, ca imi face rau... Si el a crezut ca nu vreau sa ma impac cu el din cauza ta... Si mi-a spus ca te va omori daca va afla ca asta este motivul pentru care nu ne-am impacat... I-am spus ca e patetic, dar nu m-a ascultat, iar apoi m-a sarutat si ca sa ii raspund a trebuit sa ma muste... Si asta a facut, pana mi-a dat sangele, i-am dat o palma si am plecat. Iar cand te-am vazut, mi-am dat seama ca nu stiu ce m-as face daca ai pati ceva din vina mea... Scuze.
Nu a zis nimic, doar privea in gol, clar procesand ceea ce i-am povestit.
-Kate, te-a amenintat cumva ca iti face tie ceva? ma intreaba cu o privire trista, si poate putin furioasa.
-Nu.
-De ce nu ai venit direct la mine si te-ai dus cu el!? acum incepe sa tipe, ceea ce nu e prea confortabil, deoarece nu l-am mai vazut niciodata asa nervos pe Derek. De ce, Kate!? Trebuia sa ii spui ca nu mai aveti ce vorbi si sa vii la mine! Ce dracu', Kate!? Ce ar trebui sa inteleg!? Ca eu sunt aici doar ca tu sa poti trece mai usor peste aceasta faza?
-Stii ceva, Derek!? M-am saturat sa mi se tot tina morala! M-am saturat! Nu vezi ca am o stare de tot cacatul? Si mai presus nu faci nimic ca sa schimbi asta! Din contrafaci ca totul sa fie mai greu! Nu am putut sa ii spun 'Nu' si gata! Intelege, nu e asa simplu cum pare. Acum mi-am dat seama ce fel de om e! Si nu mai vreau sa am de-a face cu el! Dar tie iti place sa pui paie pe foc, nu? Sa pui sare peste o rana aproape inchisa ca sa o deschizi IAR si sa o faci sa doara si mai tare!
-Kate, nu vreau sa ne certam!
-Deja o facem, Derek! Si mai presus o facem dintr-un nimic! M-am saturat de tot! Pleaca!
-Kate, esti sigura?
-Da, Derek, pleaca! spun cand ma ridic in final in picioare si incep sa plang, chiar daca nu vreau sa plece de tot, m-am saturat sa se tot tipe la mine! Nu sunt o jucarie, am o limita, si aceasta a fost intrecuta.
Dar el in schimb nu pleaca, vine si ma ia iar in brate, lasandu-ma sa plang. Intr-un final ma opresc si ne punem in pat, pentru ca nu ne-am miscat din pozitia initiala pana nu am ramas fara lacrimi.
Dupa ce ne-am asezat in pat, nu a mai durat mult si m-a furat somnul.
Ziua urmatoare:

Derek nu mai este cu mine, dar in schimb este un bilet pe noptiera din partea dreapta a patului, il iau si il citesc.
'Am plecat... Asa cum ai vrut. Am asteptat sa adormi, te-am invelit si am plecat. Promit ca nu o sa te mai deranjez, Kate. Dar sa stii ca imi pare foarte rau ca am tipat la tine, dar am avut o zii de tot rahatul. Te-am asteptat jumatate de ora la mine acasa, si apoi alta ora in fata casei tale, pentru ca, aparent, tu te-ai dus sa vorbesti cu ala... Dar e ok. Inteleg! Si eu as fii facut la fel.

Pa, Kate!
Derek.'

O Doamne! Asa e! Aseara i-am zis sa plece... Ce am facut?
Incerc sa il sun dar el nu imi raspunde. Dar eu tot insist si insist, dar in continuare intra casuta vocala. Am facut-o de tot rahatul! Sunt o proasta! Am alungat singura persoana care a fost alaturi de mine cand mi-a fost cel mai rau.

Intr-un final ii las un mesaj:
'Imi pare rau, Derek! Imi pare sincer rau... Eram nervoasa, dar nu pe tine, pe Raymond, ca m-a amenintat... intr-un fel indirect. Intelege-ma si pe mine te rog! De cand m-am despartit de el toti imi fac morala, toti vor sa para ca suntem prieteni, cand de fapt nu ne suportam unii pe altii. Derek, chiar imi pare rau! Te rog sa imi raspunzi cand vezi mesajul!'

'Kate, nu trebuie sa iti ceri scuze! Nu ai gresit! Nu trebuia sa tip de la bun inceput la tine... Nu ti-am raspuns ca era in baie :).'

'M-ai speriat, idiotule! Sa nu mai faci asta :)'

'Gata! De acum imi voi lua mereu telefonul cu mine, chiar si cand imi fac baie, ca sa pot sa iti raspund tie!'

'Asa! Vezi ca se poate!'

'Kate?'

'Da, Derek, da...'

'Hai la mine! Ca m-am plictisit singur, iar tu nu esti plictisitoare, deci mai rau nu poate fi!'

'Stai sa ma schimb! Si sa imi fac parul! Dupa promit ca vin! Fara alte incidente!' "


Derek? De ce nu ai venit tu la mine si trebuia sa vin eu la tine? Din aceasta cauza ne-am certat prima data! Si timpul nu ne permitea sa ne certam! Daca as fi stiut atunci ca vei muri... As fi venit direct la tine, iubitule! Crede-ma! Chiar as fi venit, dar la acel moment nu realizam cat de mult tineam de fapt la tine! Chiar daca nu voiam sa o recunosc, o facem, iubitule... Chiar o facem!

_____________

Gata! Sper ca ati observat ca s-au impacat, da?

Va rog doar sa nu fiti fantomite!

-Deea^.^

Cand moartea ne desparteWhere stories live. Discover now