škola ://

4.8K 159 11
                                    

První den jsem na sobě měla miny šaty(media) tyhle byli moje oblibené.. Všichni jsme se sešli před školou v 8.. Ja šla s Elis a Ivet.. Když vystupovali uviděla jsem ho a jen jsem si pomislela " waw" Vystupoval jako prvni..

Honza:
Když jsem vystupoval bavil jsem se s Martinem ale najednou jsem ji uvidel stála tam v těch mini šatech(media) s vlasama učesanýma do rybího copu a s nasazenou čelenkou s kytičami jelikož má vlasy pod zadek tak ten cop mela dlouhy.. Jen jsem si řekl "páni"..
Najednou do mě drbl martin:"Kámo vrať se do reality. Co je ?"
"Nic" zalhal jsem

Ennie:
"Wow" šeptla jsem si
Jeho světlé vlasy byli učesané na bok měl bílou košili a černé kalhoty boty vans. Na chvíli se naše pohledy střetli a on se na mě usmál ..bože on má dokonalej usměv. On je fakt boží.. No nic uz vycházela Elis a Ivet tak jsem za nimi šla..
Elis si hned všimla:" Nějak záříš. to byl honza a martin bydli o pár baráku vedle mě.. Libí se ti zě ?"
"Ne .. Jen jsem si ho nikdy nevšimla.." zalhala jsem ale Elis to nepoznala

Byli jsme na nástupu ředitel řekl těch pár vět jako vždy a pak jsme si do tříd.. Po cestě na horu jsem šla vedle Elis.. Všimla jsem si zě za mnou jde zrovna on..!

Honza:
Po rozchodu do tříd jsem spěchal abych ji znovu viděl.. A povedlo se šel jsem hned za ní.. Je nádherná šla vedle Elis.. Myslím že jsi mně všmla a usmála se, ten úsměv jsem ji opětoval.. Myslel jsem zě se odpojí v prvním patře ale šli do druhého.. No to mě poser.. Mají třídu vedle nás.. Ješte chvíli jsem se na ní díval.. Stál jsem na chodbě jak přibytej.. Najednoi vyšla ze třídy a šla dolů.. Šel jsem za ní najednou začala zrychlovat a nečo četla na mobilu.. Zastavila se a upravila si botu, měla podpatky a tak si říkám zě půdu před ní.. Vyplatilo se to upadla a spadla mi do náruče.. Byla krásná ale brečela...

Ennie:
Četla js si zprávu od kluka:" Ahoj zlato, promiň, ale nefunguje to.."
Začala jsem brečet a ani jsem si nevšimla zě byl předenou Honza.. Upadla jsem ale on mě chytil do náruče " P-ppromiň ja jsem nedával pozor" řekla jsem ubrečeně
" V pohode já jsem to čekal " usmál se
"Dej mě dolů jsem težká"
"Co kecáš jsi strašně lehka" usmál jsem se a několikrát jsem se s ní otočil
"Prosím pust mě nečo si uděláš" řekla jsem v obavách
"Dobře jsem Jan ,pro tebe Honzík :D" zavtipkoval jsem
"Ráda tě poznávám jsem Ennie, říkej mi En anebo tvoje nejmilejší" falešně jsem se usmála a při tom jsem zase začala brečet.
"Copak se stalo?" zetal se

Honza:
Vědel jsem zě se něco stalo..
"Nic" lhala a ja to poznal. Otočila se a chtěla odejít ale já ji chytil za ruku a přitáhl jsem si ji.. Zase upadla ale já ji chytil
"Co se děje ?" drzěl jsem ji a nechtel pustit. Chtěla se vyvlíknout ale já ji držel pevně
"Dneska se semnou po telefonu rozešel kluk" řekla a ukápla jí slza ..
Jak mi to řekla byl jsem trochu v šoku ona se vyvlikla a utíkala pryč ja byl rychlejší ,neměl jsem podpadky a zatáhl jsem ji do rohu kde nás nikdo nenajde .. Vetšinou tady bývají dvě židle a já na to spoléhal, byla tady jen jedna tak jsem si sedla.. Ona stala kousek ode mně chytil jsem jí za ruku a než stačila zareagovat byla u mne na klíně ..

on je fakt božíKde žijí příběhy. Začni objevovat