#3

3.1K 142 14
                                    

Honza:

Ráno jsem se vzbudil dřív aby se mohl nachystat na to že s En budu mluvi. Udělal jsem si svou raní rutinu v koupelně a začal se oblíkat. Oblíkl jsm se trochu do stylu gaye ( nevím jak se to píše) protože to má En ráda.. Vzal jsem si úzké světlé džíny v kterých mám pěknej zadek, obyčejné tričko na to krémový svetr, tmavě modrou šálu, kabát a na nohy bíle conversky..

Vyrazil jsem čekat na na zastávku. Všichni sk mně prohlížely a hlavně Elis mám pocit že ví proč jsem se tak oblíkl.. Mezitím uz jsme nasedli do vlaku sedl jsem si do volného kupé a tam si pak sedla Elis i Ivet.. Pustil jsem si Eda Sheerena muj nejoblibenější zpěvák..:33

Ennie:

Dneska se mi vubec nechtělo čekat na Elis protozě tam bude i Honza.. Ale no a co budu ho ignorovat.. Začala jsem svou raní rutinu.. Oblíkla jsem si outfit(media) nevím proč ale něco mě táhlo ať si vezmu ten krémový svetr..

Obula jsem si boty a do černé kabelky vzala svůj iphone, macbook a klíče.. Zamkla jsem dveře a odešla na nádraží..

Vlak už konečně dorazi ja jsem si vyndala sluchátka i kdyz se mi nechtělo protože v nich hrála píseň od Eda Sheerena I see fire ❤ miluju ho..

Jako první vystoupilo pár lidí z vyšších ročnících a lak i on chtěla jsem ho ignorovat ale on měl tak nádherně sladěný outfit zě to nešlo ale překonala jsem se hned za ním vystoulila Elis s Ivet. Celou dobu jsem sk nemohla pomoct a dívala jsem se Honzovy na zadek.. Je skvělej on si toho nejspíš všimnul a věnoval mi úsměv a provokativně začal ještě víc kroutit zadkem..

**ve škole**

Honza:

Byl jsem se podívat na rozvrch a zrovna měli jít dolú do chemie tak jsem si tam počkal a naštestí šla jako poslední. Nevšimla si mně a já ji zatáhl za ruku

Sikla bolestí a já se na podíval na zápěstí a to jsem neměl dělat protozě jsem zijstil zě se řeže měla tam tak moc ran a z jedné jí začala znovu téct krev.

Ennie:

Šli jsme zrovna do chemie a já odcházela jako poslední, všichni mi utekli. Dívala jse se do mobilu a najednou mě někdo zatáhl za ruku do které jsem se včera řezala jelikož to bylo ješte tzv. čerstvé sikla jsem bolestí a až pak jsem si všimla ze to byl Honza..

Podíval se na mé zápěsí a já bohužel nestihla zareavovat a on to viděl rychle z kapsy vytáhl větší náplast a zalepil mi rány a mě tk bylo jedno ignorovala jsem ho

"Co to jako je ty se řežeš"rěkl zkleslím hlasem z toho hlasu jsem poznala zě se bojí ale čeho se bojí to jsem nevědela

"Nech mně bejt" otočila jsem se a chtěla odejít ale on mně chytil a drzěl dost pevně

"Kam si jako myslíš zě jdeš ?"

"Pryč na hodinu" odsekla jsem

"No to si jen mysliš a to si teprve rozmyslím jestli tě pustím až mi go vysvětlíš"

" není co vysvětlovat" řekla jsem a vyvlía se mu, rychlím krokem jsem šla do třídy.

Čekala jsem zě se za mno rozběhne ale stál tam jak solnej sloup....

Honza:

Ona se řeže.. Ona se řeže furt jsem si opakoval a díval jsem se na ni jak odcházela do třídy.. Chtěl jsem se za ní rozběhnou ale moje nohy nechtěli.. Půjdu k ní domu a řeknu jí zě jí miluju. Vážne jsem to řekl ?! Jo řekl miluju ji, miluju ji, miluji ji a tečka..

on je fakt božíWhere stories live. Discover now