Deel 6

374 21 7
                                    

Fleur:

Gillend en huilend word ik wakker. Marion komt meteen de logeerkamer instormen, en komt bij mij op bed zitten. 'Sssht, het was maar een droom'. Ik begin zachtjes te snikken. Marion veegt liefkozend de tranen van mijn wangen. Als ik weer wat gekalmeerd ben, begint Ivy te snikken. Marion tilt haar uit bed, en wiegt haar zachtjes heen en weer. Als haar tranen gestopt zijn leg Marion haar weer in bed. 'Gaan jullie nog maar even slapen' fluistert ze. Ik knik, en kruip wat verder onder de deken om vervolgens in slaap te vallen.

De volgende morgen word ik gewekt door Marion. 'Heb je nog een beetje kunnen slapen na vannacht?' vraagt ze. Ik knik. 'Kom je zo naar beneden voor ontbijt, de rest is ook al beneden'. Ik knik alweer. Ik loop naar de badkamer, en trek m'n pyjama uit. Ik draai de douche aan, en stap onder de warme stralen. ik was mijn hele lichaam, inclusief mijn haren. Als ik klaar ben draai ik de douche weer uit. Shit, ik ben vergeten om schone kleding mee te nemen. Ik droog mij af, en sla een handdoek om mijn lichaam heen. Ik loop snel naar de logeerkamer, en trek een setje schoon ondergoed aan. Ook pak ik een trui en een spijkerbroek. Als ik ben aangekleed borstel ik nog even mijn haren. Als ik klaar ben loop ik naar beneden, om te gaan ontbijten.

Eva:

Ik ga op de koude grond liggen, en probeer nog wat te slapen. Rav komt de loods binnen. Meteen zitten Wolfs en ik rechtop. Hij loopt op mij af, en knielt bij mij neer. 'Als je nou niet zo tegenstribbelt, kan het met minder pijn dan de vorige keer' grijnst hij. Ik slik. Voorzichtig trekt hij mij trui over mijn hoofd. Ook trek hij mijn ondergoed uit. Hij kleedt zichzelf ook uit, en kijkt mij verlekkert aan. Terwijl hij zijn ding doet, kan ik niks anders dan huilen.



DilemmaWhere stories live. Discover now