BUZDAĞI (Harpiaa)

1.5K 27 14
                                    

Tek biran yeterlidir bazen koskocaman bir ömrü silmeye. Hiç var olmamış gibi zihnin en kuytularına gömmek için tek bir saniye. Sadece bir... ne iki ...ne üç. 

Alaz SARRAF 

Kaybettiği geçmişine bulandığın da etrafındaki maskeler  inecektitek tek. Koştu. Yine o bir saniyenin içinde olduğunu bilmeden kaçıyordu tehlikeden. Ve o an geldiğin de bilmiyordu ama  peşindekilerden kurtulmak için yüreğine korku saldığı kadın, baş koyduğu yolda yanında yürüyecekti. 

Yağmur ASEL 

Yalnızlığın koynunda; karanlık izler taşıyan kabuslarla büyümüş yaralı bir kız. O an yaptığının sadece o sokaktan geçmek olduğunu zannederek, adımlarını; hayatını ellerine bırakacağı adama doğru attı ıssızlığın içinde.

Sırtı duvarla bütünleştiğin de, ilk kez baktı o kahvelere. Korkuyla! Sonum böyle miydi..? diye düşünüyordu, geleceğinin kollarında durduğunu bilmeden ve o adam fısıldadı. 

"Gıkını çıkarırsan ECELİN olurum. "  

Adam dişlerinin arasından hırladığın da, ciddiyetle söylediği bu kelimenin içindeki üç hecenin korkunun gölgelediği bu kadının ağzından bir gün aşkla döküleceğini bilemezdi.

' ECELİM...'

Bu güzel hikaye için Harpiaa'ya teşekkür ederim. Nadir bir kalem, güçlü bir kurgu, akıcı bir anlatım ve ben hak ettiği değeri bulmasını ümit ediyorum. Tereddütsüz okunması gereken bir kitap; Buzdağı. Önerilerimin başında geliyor ve kütüphanemin yıldızlarından. O zaman ne duruyorsunuz. Herkes hiç beklemeden kütüphanesine eklesin hemen :))


Yazar: Harpiaa
Tür: Romantik
Durum: Devam



Adenay'ın Kütüphanesi★Where stories live. Discover now