Hoofdstuk 28

1.1K 34 7
                                    

We zijn een week verder, eigelijk gaat alles best wel goed tussen Martijn en mij. We wonen nu tijdelijk in Martijn zijn huis in Amsterdam. 'Prinses is alles goed?' 'Ja hoezo?' 'Nou ja zat zo schattig uit het raam te staren.' Ik bloos een beetje en kijk weer uit het raam. De herfst is begonnen. Ik vind dat altijd zo een leuke tijd. De blaadjes die geel/oranje worden. En langzaam worden de bomen kaal. 'Zullen we al een kerst boom gaan neerzetten?' Vraag ik aan Martijn. Hij begint heel hard te lachen. 'Wat is daar nou grappig aan? Ik heb gewoon zin in kerst!' 'Schat, het is nog niet eens November.' 'Dat maakt toch niet uit?' 'En ze hebben ook nog nergens kerstbomen te koop.' 'Ooh jammer.' Zeg ik. 'Maar we gaan er een halen zodra ze er zijn Okay?' Martijn komt naast me zitten en slaat zijn arm om me heen. Ik leg mijn hoofd op zijn schouder, en zo kijken we nog even naar buiten.

'Moet je binnenkort nog draaien ergens?' 'Jawel maar niet zo vaak. Want wil zo veel mogelijk bij jou zijn. En ik heb geregeld dat je gewoon mee kan, als je dag natuurlijk wil.' Ik krijg een glimlach op mijn gezicht. Zo schattig hoe onzeker hij soms kan zijn. 'Tuurlijk wil ik mee, het je al lang niet meer zien draaien.' 'Super' en hij geeft me een kus op mijn voorhoofd.

'Babe, ik moet zo naar de studio, als je wil mag je mee, maar het duurt wel een aantal uur. En ik weet niet of je dat zo leuk vind.' Zegt hij lachend. 'Eeh, ik ga wel mee. Kan altijd eerder terug naar huis gaat toch.' Martijn knikt en staat op. 'Zullen we dan gaan?' 'Is goed' ik sta ook op en pak mijn tas en loop naar de gang waar ik mijn jas, en schoenen aan trek. Zodra ik klaar ben pakt Martijn mijn hand en lopen we richting de auto.

Hij houd heel lief de auto deur voor me open. Ik glimlach naar hem en stap in. Al snel voel ik weer een hand op mijn knie liggen. 'Ik ben blij dat je mee gaat.'

~stoppen?
sorry sorry sorry, dat ik al even niet het geüpload, en ook dat dit zo een kort hoofdstukje is. Maar ik heb even jullie hulp nodig.

Ik heb de laatste tijd heel weinig inspiratie, en mijn vraag is eigelijk, weten jullie misschien een onderwerp waar ik het verhaal verder op kan schrijven? Het zou me echt heel erg helpen.

Ik ben bang dat als ik geen onderwerp meer heb dat ik aan het verhaal een einde ga maken.
Dus zouden jullie me willen helpen? Ik hoor graag jullie goede ideeën en onderwerpen

Liefs Amber

I'm in love with him (Martin Garrix) ~DutchWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu