femton | nu måste vi dra

1.1K 107 32
                                    

FELIX

Jag vet inte vad som skrämmer mig mest, att mamma såg oss eller att blondie sa att han älskar mig.

"Hon kommer döda oss båda. Tortera oss" orden lämnar min mun, nästan rädd. Jävla blondie, varför dök du upp i mitt liv?

Dock skrattar blondie humorlöst åt situationen. "Det var kanske bäst såhär. Vi borde säga sanningen till henne" säger han och kysser mina läppar ömt.

"Men William, jag älskar honom, tror jag" viskar jag hest fram mot hans läppar. William, han som behandlar mig som skit men ingen drog kan jämföras med honom.

William och blondie, varför kan jag inte få båda. "Du måste välja Felix. Jag väntar på dig, men inte hur länge som helst" förklarar han och reser sig upp ur sängen.

Den nakna kroppen fångar mina ögon och trots situationen så flinar han åt mig. Att det pirrar till nu går inte att neka. "Din mamma har precis kommit på oss och du får rå bånge, gulligt" blondie skrattar, denna gång ett riktigt skratt.

"Klä på dig så går vi ned och möter hennes vrede" sen kan vi dra, långt härifrån. Nu måste vi dra. Blondie klär på sig gårdagens kläder och ser på mig.

"Denna tar jag av mig, för att visa min kärlek till dig" sen gör han det oväntade, tar av sig den silvriga förlovningsringen på sitt finger och lägger den på byrån i mitt rum.

"Fan, jag älskar dig".

-

skriv era snapchat namn i pm så lägger jag till er, så blir vi vänner</748283

trogen | foscarWhere stories live. Discover now