16.BÖLÜM

13.1K 619 16
                                    

16.bölüm

(Arkadaşlar hiç yorum gelmiyor bu hikayeme cok üzülüyorum.Yani kötüyse de lütfen yazın.Bilip düzelteyim .Hikaye güzel değil mi sizce :(....

Erkenden yayınladım sizler için..

Miray gözyaşlarını sessizce silip yataktan kalkarken,geriye bakınca sevdigi adamın uyuduğunu gördü.O mesaj ne demekti,gerçek miydi ? Tüm ruhu çekilmiş gibiydi.Eli eski günlerde olduğu gibi uyuşunca elini yumruk yapıp sıktı.Nefret ediyordu böyle olmaktan.O kazadan sonra kendisinde kalan arazlardan da yaşadığı bu azaptanda nefret ediyordu.

Yüzüne soguk suyu çarpıp aynada kendine baktı.Yüzü solmuş,mavi gözleri ışıklarını kaybetmiş gibiydi.Titreyen ellerini mermere dayayarak gözlerini kapatıp baş dönmesinin geçmesini bekledi.Salona doğru yürüyüp kendini koltuğa bıraktı.

Koray eliyle yan tarafını yoklayınca açmadığı gözlerini açtı ve kaşlarını çattı.Nerdeydi melek yüzlü sevgilisi ? Hayatında en güzel uykusunu bu gece geçirmişti.Doğrulup esnerken Miray ın yastığının altında gördüğü ışıkla elini oraya götürdü.Ama bu kendi telefonuydu.!?

Açık gelen mesajla tedirgin olurken hızla göz gezdirip telefonu karşı duvara fırlattı.Elleriyle saçlarını sıkarken yerinden kalkıp kapıdan çıkıp Miray ın ne halde olduğunu görmek istedi.

İceriden gelen ağlama sesiyle yüreği dağlandı adamın..Başını kapıya yaslayıp bir süre bekledi.Gözünden düşen damlayı elinin tersiyle silip hıçkırıklarla ağlayan sevdiği kadının yanına gitti.

Koray ,Miray ı koltukta cenin halinde yatarak ağladığını görünce yanına ilerleyip elini uzatmak istedi.Hakkı var miydi bilmiyordu ama istiyordu ..Hakkı olmadığı halde her zerresini istiyordu bu kızın..

Miray kan çanağını andıran gözlerle diz çökmüş adama baktı.Eli havada kalmıştı Koray ın.Eliyle saçlarını okşayıp avutmak istiyordu sevdiğini..Tam elini uzatacağı sırada Miray ın aniden kendini çekip:

-"Dokunma !" demesiyle eli yumruk olup asagi düştü.

Kalbinin acısı yüzüne bulaşan Koray :

-"Yapma Miray..Beni kendinden mahrum bırakma..Öldürme beni.."

Miray sabahlığınınk kuşağını sıkıca tutup ayağa kalktı zorda olsa.

-"Sen bu sabah öldün Koray.."

Koray ağzını açmak istedi,herşeyi anlatacaktım demek istedi fakat Miray ın gözlerindeki kırgınlıkla sustu.Yüreği bir kez daha susmayı seçti.Konuşsa bu saatten sonra neyi değiştirecek onu bile bilmiyordu.Yarım bir adam olarak hayatına kaldığı yerden nasıl devam edecekti ?

Ceketini alıp kapıdan çıkarken bundan sonra hayatında dün geceki harika anlardan başka birşey kalmayacaktı..

/DÜN GECE YARISI 3:00 SULARI/

Koray kendisine sokularak uyuyan sevgilisini iyice kendine çekerek boynunu öptü.Kokusu saf çiçek kokusu gibiydi.İnce geceligi tamamen kalçalarına çıkmıştı.Gözlerini zorlukla beyaz bacaklardan aldı.Miray yatar yatmaz uyumuştu sevdiği adamla ..ilk kez aynı yatakta yatmışlardı ve bu duygu çok yoğundu.Koray sevdigi kadının kollarında nasılda huzurla uyuduğunu izlerken Miray in başını kaldırıp boyun gitintisini okşar gibi öpmesiyle kasıldı.Bir kez daha ve sonra bir kez..

Koray kızın rüya görüp görmediğini anlamak için elini çenesine koyup başını kaldırmak istedi.Zaten zor tutuyordu kendini.Çıplak bacakları,dolgun kalçasını kapatan siyah külotu ve göğüs kıllarını iç giciklayici sekilde okşayan el ile tamamen bitik vaziyetteydi.

Eliyle başını kaldirdi ve yüzüne baktı Miray ın.Uyku sersemi yaptığını sanıyordu Koray fakat kızın gözlerinin aşkla ona baktığını görünce gülümsedi.Demekki sevgilisi onu istiyordu fakat söyleyememiş,işkence çektirmek istemişti.Elini çıplak kalçasına koyup okşadı..sonra hafifçe sıkıp konuştu.

-"Emin misin bebeğim ?"

Miray utangaçca başını sallayıp "Hı hı " deyince arzu ve aşkla dudaklarını birleştirdi.Miray ı usulca altına alıp sevdikten sonra kendini kasıklarina yaslayıp bekledi.Alnını öptüğü sevdiğinin gözünün içine bakıp bir kez daha onay alınca usulca kendini ona kattı.Miray ın kasılmasiyla dudaklarını ağzında eritircesine öpüp bekledi.Kadını kalçasiyla devam etmesini hissettirince usulca kalçasını oynatarak zevk yolculuğuna uçtular..

Kendini yana atıp arkasından sardı Miray ı.Kulağının arkasını öpüp fısıldadı.

-"Benimsin sonsuza kadar "

Miray ın gözleri ışıl ışıl yüzündeki gülümsemeyle cevapladı.

-"Seninim .."

Koray aldığı cevaptan memnun iyice kendine çekti kadınını ve mutlu bir şekilde yorgun düşüp uykuya daldılar..

...

Evet sizce mesajda ne yaziyordu kimden gelmiş olabilir ve fazla derine inmeden bir birliktelik yazdım.Miray ve Koray birbirlerinin oldular fakat sabah herşey değişti sizce ne olmuş olabilir.?

SUSKUN YÜREK ( 4)Where stories live. Discover now