Final

83 6 1
                                    

Büyük doğa olayını herkes görmüştü. Büyük ve inanılmazdı. Beyaz bir ışın bir uzayda bir kilometre ilerliyor ve bir şeye çarpıp, uzayın derinliklerinde yok oluyordu...
Mutantlar, kahramanlar ve birkaç Amerikan vatandaşı dışında insanların bilmedikleri şey ise onun dünyayı hiç düşünmeden canı uğruna kurtaran Wolverine olduğuydu.
Logan, Adamantium zırhı, ayna olarak kullanmış ve ışını sektirmişti... O bu kahramanlığı yaptıktan sonra diğerleri onu bulamayıp, Rogue'ya benzeyen dört mutantı kurtarmışlardı. Evet... Wanda, Jeremy, Scoot ve Remy'nin, enerjileri tükenmiş ve Rogue'ya dönmüşlerdi.
* * *
Herkes elindeki çiçeği kürsüye koydu ve kürsü birçok bahçeden bile daha güzel oldu. Güzel olmayan tek şey o güzel bahçenin ortasındaki siyah tabuttu...
Logan'ın cenazesine gelenler bir kiliseye sığmamış ve herkes dışarıya doluşmuştu. Tony, rahipten önce tabutun yanına gitti ve konuşmaya başladı.
O... O... Gerçek bir kahramandı! Ben bir kahraman değilim! Ben sadece parasıyla gücü kullanabilen bir milyarderim... Ama o hakkıyla savaşan ve sonuna kadar savaşan! Bir kahraman. O Wolverine. Ayın sevgilisi. Logan! Eğer beni duyuyorsan... Steve'ye, selam söyle!
Son cümle herkesin yüzünden minikte olsa bir gülümseme kondurabilmişti. Tabi, o gülümseme uzun sürmedi ve aynı matem havasına geri dönüldü...
* * *
Tony, yeni takım elbisesini düşünmeden çimlere oturdu ve düşünmeye başladı. Acaba cebindeki şeyi kiliseye vermeli miydi? Cebindeki birkaç santimlik minik Adamantium pençeyi çıkardı ve inceledi. Atmosferden, yer yüzünü düşerken yanmıştı ama onun Wolverine'in pençesi olmadığına kimse inandıramazdı. Pençeyi cebine geri koydu ve düşünmeye devam etti.
O sırada yanına minik bir grup geldi. Colossus, Emma, Kitty, Peter ve Reed'den oluşan bu grup, bir daire oluşturacak şekilde onun yanında oturduklar ve hep beraber düşünmeye başladılar.
Tony, eline bir cubuk aldı ve hiç fark etmeden toprağa bir şey yazdı. Attack...
Diğerlerine baktı ve bir anda gülümsedi. Logan'ın son isteğini yerine getirecekti. Ve bunu bu harika takımla yapacaktı. Ayağa kalktı ve "Ayağa kalkın! Yaşlı adam'ın son isteğini yerine getireceğiz... Bunu, Attack olarak yapacağız!" dedi.
Bu kitapta sonunda bitti! Umarım beğendiğiniz bir kitap olmuştur. İkinci bir kitabı belki yaparım. O da bu Attack takımı hakkında olur. Bilemiyorum. Neyse! Başka bir kitabımda görüşmek üzere.

Mutants and Dead || AttackWhere stories live. Discover now