027

388 47 12
                                    

Disasters in the Future:027

Hermelien POV

'Ow...... Maar een Malfidus in Ravenklauw?' vraag ik verbaasd.
'Ja. Draco, je weet wel, zijn vader, die had zich afgescheden van alles wat met Dooddoeners of zoiets dergelijks te maken had. Scorpius was het daar mee eens. Het gerucht gaat dat toen de hoed hem wilde indelen bij Zwadderich hij dat geweigerd heeft, en toen in Ravenklauw kwam. En hij is heel aardig volgens Lily. Maar toch...'
'Wow, lang verhaal. Maar ik snap je zeker wel. Gaan we nog verder?' vraag ik meteen daarna.
'Ja, natuurlijk.'

Jarmille POV

Ik zie Roos en Katja de zaal inlopen. Sam en Meredith waren er al. Ik geloof dat ze op jongensjacht gingen. Ze hebben in elk geval geen succes gehad. Katja kijkt naar me en ik glimlach naar haar. Ze glimlacht terug. Ik hou mijn hand voor mijn mond om mijn echte lach te verbergen. Ik pak een biefstukje en houdt Sam goed in de gaten.

Na het eten lopen Sam en Meredith samen weg. Dat is mooi, want dan hoef ik alleen maar Meredith weg te lokken. Ik volg hen op een afstandje en zwaai naar ze als ze me zien. Ik loop nep de andere kant op en loop ze weer achterna. Plotseling gaan ze een hoek in. Ik kijk voorzichtig om het hoekje en zie Sam net Meredith kussen. Dan loopt hij weg en ik ook. Wat is hier net gebeurd?

Tam tam tam!!!!!! Cliffhanger....

Disasters in the Future {1}Where stories live. Discover now