039

362 40 5
                                    

Jarmille POV

Nog steeds boos op Lucius verlaat ik Villa Malfidus. Een boze Lucius staat ook achter het raam. Ik zag aan hem dat hij verbaasd was, ik heb namelijk nog nooit zo'n toon aan durven slaan. Ik ga nu richting Wemel toe, en ik heb er zin in. Plan B in werking..

Roos POV

'Jarmille komt vandaag, toch Roos?' vraagt Albus.
'Jaha.' zeg ik. Albus lacht, hij doet het alleen maar om me te irriteren, en ik weet dat ik niet zo dom moet zijn om te reageren maar ik doe het elke keer weer. Mijn vader zit nog steeds een beetje grommend in de zwarte stoel, hij vindt het nog steeds niet zo heel leuk dat Jarmille een Zwadderaar is. Als ik zeg dat ze meer op een Huffelpuf lijkt dan op een Zwadderaar moet mijn vader lachen en geeft hij toch toe. Ook Katja heeft veel zin om Jarmille te zien, ze is hyper en doet al de hele ochtend niks anders dan kletsen, wat ik totaal niet van haar gewend ben. De bel gaat en ik loop naar de deur.

Jarmille POV

Ik bel aan. Roos doet open met een glimlach en ik glimlach terug. Bah. Weer die glimlach. 'Kom binnen, Jarmille.' Ik knik. Let op, Lucius. Als je dit fout doet....

Disasters in the Future {1}Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu