20. Malio?

244 21 1
                                    

"Tohle nejde přehlížet Scotte..." řekl velmi klidně Isaac a já jsem souhlasně přikývla no nebyla jsem jediná.

"Kdo říká že to přehlížím?!" řekl se zatnutými zuby zase Scott. Liam seděl na vedle mě a mačkal opěrku sedačky až mu bělali klouby. Svou ruku jsem položila na jeho a podívala se mu do očí.

Palcem ruky jsem mu přejížděla po bílých kloubech a po chvíli je povolil a chytnul mou ruku pevně do své. Velmi příjemný pocit.

"Scotte.. My víme že když Allison byla tvoje první láska tak jí nechceš ubližovat nebo podobně.. Ale musíš pochopit že nás všechny ohrožuje a hlavně už to není TA Allison co jsme znali." takhle jsem Stilese ještě nikdy neslyšela mluvit.
Něco to do sebe mělo a snad to Scott pochopil a jestli ne tak ho osobně přetáhnu Stilesovou pálkou po hlavě!

Scott se povzdechl a otočil se na mě..

"Eli, myslíš že když se ti on dostal do hlavy tak ty se dostaneš jemu do hlavy?" zeptal se a já kulila oči, si sakra myslí že jsem pořád čarodějka? Sakra! NE! Nejsem tak to sakra pochop!

"Scotte já nejsem čarodějka ani telepatka a a ni nevíme co přesně je Daniel.." řekla jsem podrážděně z části z toho může Scott ale z větší části za to může ten kripl Daniel..

"Jasně.. Já vím ale nemůžeš to alespoň zkusit? Třeba máte nějaký pouto.." ke konci věty ztišil hlas a já jsem zalapala po dechu, pouto? Já a on? Tak to ne.. Kdybych s NÍM měla pouto tak bych našla jakýkoliv způsob jak ho zlomit..

Z pohledu Lea

Dost dobrý pocit.. Pocit radosti z toho že mi pomalu ale jistě podléhá. A já zas jí. 
Její vlasy, oči, rty, hlas, postava. Kdo by nepodlehl i když to možná neměla v plánu tak jsem jí podlehl už v ten den kdy do mě vrazila a to nebyla tak úplně při sobě.

No ale to je teď jedno protože konečně se setkám s bratrem.
Jdu podle jeho instrukcí někam do lesa a že tam prý najdu strom se znakem slunce.. Nevím proč to dělá tak složitý, to jsme se nemohli sejít někde v kavárně?

Né! Místo toho tady budu hledat strom se.. Sluncem! Mám to! A pak řekl že mám jít přesně za tím stromem pořád rovně a tam najdu starý sklad.

**

Jdu takhle asi půl hodiny a pořád nic nevidím, doufám.. Pevně doufám že se na mě nevybodl protože to bych ho musel asi zabít.
Do slova.. Víte, nemám ho moc rád ale chtěl jsem prostě vědět jak se mu vede a tak. Jsem jeho bratr proboha! Musím se starat i když by to mělo být naopak já jsem o 2 roky mladší a chovám se jako jeho starší brácha docela ironie..

"Jsem si říkal kdy se ukážeš.." řekl ledovým hlasem kdo jiný než můj povedený bratříček..

"Ahoj Dee!" řekl jsem ironicky a on se zamračil, tuhle přezdívku nenávidí. Já jsem se zasmál ale on vypadal dost naštvaně. Nechápavě jsem se na něj koukl.

"Sorry kámo, jestli jsem tě urazil ale kvůli téhle přezdívce hned nemusíš vypadat jako sériový vrah.." řekl jsem mu popravdě a on se jako nějaký magor zasmál.

"Ale Leo, jako sériový vrah? Co si to o mě myslíš ?" zeptal se a kýval hlavou ze strany na stranu. 

"Pojď s někým tě seznámím.." řekl a rukou mi ukázal abych šel za ním.. Tohle se mi nějak nelíbí. Pomyslel jsem si a vyrazil za ním.

Z pohledu Eli

"Soustřeď se na něho a vybav si jak vypadá cokoliv.. Jen ho najdi nebo se mu dostaň nějakým způsobem do hlavy prto...." nedokončil Stiles větu protože jsem se na něj přísně koukla. Nemám ráda když někdo pořád mele a mele.

Pochopil a zavrtal se do sedačky. Já zavřela oči a zhluboka se nadechla. Začala jsem si vybavovat Daniela a ten jeho xicht který bych nejraději viděla rozjetý pod kolama autobusu..

Sedím tady asi 5 minut vybavuji si jeho tvář ale pořád se nic neděje. Všichni okolo mě netrpělivě čekají co se bude dít..

"Nejde to.." řekla jsem a prudce vydechla a otevřela pevně semknutá víčka..

"Aha, no tak to se nedá nic dělat.." řekl Scott a zvedl se..

"Zkusila si to.." pohladila mě po zádech Lydia a já se na ní usmála. Je mi líto že to k ničemu nebylo.

"Jdu připravit něco na zub.." oznámil Scott a já jsem se také zvedla se záměrem mu pomoct ale udělalo se mi bílo před očima..

Po chvíli se to vyjasnilo a kráčela jsem lesní cestou někam nevím kam a někdo tam mluvil.

"Tak jak žiješ Dee?" zeptal se s pobavením v hlase ten kluk. 

"Neříkej mi tak!" okřikla jsem ho já ale teď jsem zjistila že to vlastně nejsem já ale někdo jiný.

"Promiň, Daniely. Tak jak?" zeptal se. Počkat takže jsem to zvládla? Zvládla jsem se napojit na Daniela. Jsem to ale šikovná.

"Jo teď se začalo dařit.." zašeptal tajemně, jak jako dařit?! Co chystá?

"Chtěl bych ti představit moje věrné služebnice..." řekl a ukázal na Kate a Allison, no jo co jsem taky mohla čekat. Nevím proč se Allison k nám odvrátila zády. Nemůžeme za to že nám to neřekla dřív..

"Služebnice? Jako vážně Daniely?" zeptal se s posměchem v hlase ten kluk kterému jsem neviděla do tváře.

"Leo, Kate a Allison. Děvčata Leo. Můj bratr.." představil zmíněného Lea Kate a Allison. Ony jen kývli a měřili si ho pohledem. Aha takže Daniel má bratra kterého sem zase přitáhl a teď proti nám poštve dalšího služebníka? Mohu ho tak nazvat?

"Dobřee... A proč si mi je představil?" zeptal se Leo.

"Chci aby si se přidal k nám zničit určité parazity..." řekl pohrdavě Daniel a těmi parazity myslel nás jako mojí smečku.

"Prosím tě kdo jsou ti paraziti?!" zeptal se nezaujatě, teda alespoň to tak vyznělo.

"Smečku vlkodlaků, jedné banshee, kojota se kterým jsem tě viděl osobně, a slabým článkem jednoho člověka." popsal naši smečku. On zalapal po dechu a pak se mi zase přes očima objevilo bálé světlo..

Prudce jsem se posadila a nadechla se.. Rozdýchávala jsem se jako kdybych uběhla maraton srdce mi běželo jako o závod a vykuleně jsem skenovala pokoj kde teď jsem. Uklidnila jsem se když jsem zjistila že jsem u sebe v pokoji.

"Už je vzhůru!" slyšela jsem ode dveří.. Do chvilky byli všichni v pokoji a já jsem byla už klidná. 

"Eli? Prosím řekni že ti noc není a že si neomdlela jen tak..." zakňučel Isaac, on jako fakt zakňučel? Bože můj..

"Viděla jsem, nebo spíš z velké části slyšela velmi užitečné věci.." řekla jsem byla jsem pořád tak trochu mimo.. Mnula jsem si prsty na rukou. Nebylo mi nejlíp z toho že nás všechny chce zabít..

A že jeho bratr mu v tom asi nejspíš pomůže.. Za mě si sedl Liam a já se o něj opřela. Cítila jsem se mnohem klidnější. 
Bez toho aby mě někdo vybídl jsem začala mluvit.

"No Daniel má bratra, a podle všeho chce aby se k Danielovi přidal a pomohl mu nás zabít ale ten bratr, jo jmenuje se myslím že Leo ale dál nevím, tě zná Malio.." řekla jsem a koukla se na ni. Ona vytřeštila oči a její hrudník se začal zvedat o dost rychleji. Nic neříkala, až když jí Lydie řekla no spíš přikázala nám vše říct.

"No on Leo, já... Já jsem se s ním dá se říct poznala je kvůli tomu že jsem kojot a on čirou náhodou taky.. A myslím že on by nebyl schopný nás no spíš mě podvést.." když to dořekla tak na ní Stiles vrhl takový zvláštní pohled, ale Malia si ho ani nevšimla..

"Malio, jsi si jistá že by to neudělal?" zeptal se Aiden, ani nevím že tu byl..

"Já... já.."


Aloha! :D Takže jakože díl o ničem ale další díl už o něčem bude takže... :D Takže.
Myslím že vám dlužím velké PARDÓN za to že jsem dlouho nepřidala i když jsou ty prázdniny ale já jsem jaksi zaneprázdněna poslední dobou takže se omluvuji :))
Aj láf jů! :3 :*
*Eni*

Magic Werewolf 2 ✔Where stories live. Discover now