Döndüm.

236 6 0
                                    

Mekana girmeden önce beni farketmemis olan Vedat abiye baktim degismemisti. Aynı sertlikle bakiyordu etrafa. Bana arkasi dönük olduğu icin arkasından yaklastim ve elimi omzuna koymamla bana dönmesi bir oldu.
"Kurşun!" evet abim döndüm. "Abilerin en yakisiklisi!!" sımsıkı sarıldi bana. Bir abi sevkatiyle. "Ufaklik seni gördüğüme o kadar sevindim ki. Kesin dönüş dimi?" kaşlarını çatıp sorgular ifadeyle bakti. " Evet abim. Kesin." gülümsedi ve tekrar sarildi. Devam ettim " Neyse bol bol sarılıcak zamanımız olucak, bizimkiler iceride mi?" icten kahkasina gülümsedim. " Başka nerde olucaklar" kıkırdadim ve bisey demeden iceri girdim. Beni gören insanlarin saskınlığına aldırmadım. Gözlerim çeteyi ariyordu. Ve işte ordalar. Herzaman ki locada herzaman ki gibi Tunay biseyler anlatiyo ve çetenin devamida gülümsemekle yetiniyor. Yavaş adımlarla yaklastım onlara doğru, korkuyordum. Ya sevinmezlerse beni gördüklerine? Beni gören ilk Tilki oldu " Kurşun!" o an çete bana döndü. Tilki şoku üzerinden atmıs olmalı ki hızlıca gelip sarildi bana." Döndün güzelim" özlediğim kokusunu icime cektim." Döndüm" çete sırayla bana sıkı sıkı sarıldı. Allahım nasılda özlemişim. Aslında hepsi canımdır ama Tilkiyle aramızdan su sızmaz. Bu arada çeteyi size tam olarak tanitmadim. Cem yani tilki, murat yani akrep ve son olarak aras yani çakal. Hepimiz 22 yaşındayız. Tunay hariç o bizden 1 yaş küçük. Tunayın beni görünce gözleri doldu " Nasılda özlemisim Kurşunumu" " Bende çok özledim Tunay" gülümsedim. Çakal " Sen gelmesen biz gelecektik be sarı papatyam" " Cakalım. Geldim iste burdayım. Gitmicem bidaha" Akrep bisey demek yerinr geldi tekrar sarıldı ve alndan öptü. Tilkiyle daha yakın olmama rağmen Akrep daha çok anliyordu beni. "Bidaha gitmene izin vermicem" ahh akrep "Gitmicem.."

Locaya oturduk ve viskilerimizi söyledik. Yokluğumda ne varsa konustuk hepsinden. Ne kadarda gecikmisim herseye. Sabaha karşı hep birlikte kalmayi teklif etselerde, yalnız kalmak istedigimi söyledim. Eve geldim odama çıktım sıcak bir duş aldım ve yatağıma yatıp uykuya daldım.

Sabah uyandığ- pardon öğlen uyandığımda farklı hissetmistim. Saate baktim 1 e geliyordu. Aslında normalde de bu saatlerde kalkarım ama ilk defa bu odada bu saatte uyaniyorum. Ailem hayattayken annem bu kadar uyumama izin vermezdi. Kalktim elimi yüzümü yıkayıp biseyler atistirdim ve üzerimi giyindim. Bugun mezarliğa gidicektim bu yuzden siyah giyindim yine. Aslında farkli renkler giymeyi sevmem. Hazirlandim ve evden çıktım. Arabama atlayıp mezarlığa sürdüm ailemin mezarina yaklastigimda birinin annemin ve babamin mezarina cicek biraktigini gordum. Bu da kimdi boyle?

Kural 1: Aşık OlmaHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin