Hatodik fejezet

3.1K 209 5
                                    

Először is szeretném megköszönni, hogy olvassátok a történetemet, igazán sokat jelent, és köszönöm a csillagozásokat is. Szuperek vagytok! ^^

Reggel kinyitottam a szememet és minden eszembe jutott. Te jó ég, mit csináltam? Komolyan hagytam, hogy Thomas megcsókoljon? Az nem lehet...a pezső, biztos amiatt nem voltam magamnál. Fájt a fejem, lassan kikeltem az ágyból és öltözködni kezdtem, sminkelni és megcsinálni a hajamat nem volt erőm, ezért csak megmostam a fogamat majd kifésültem a hajamat. Várjunk, hova készülődök, ha ma vasárnap van?! Caprice milyen hülye vagy! Visszafeküdtem gyorsan az ágyba és azonnal el is aludtam.

Amikor felkeltem már délután egy óra volt. Nem bántam, mert végre kialudtam magamat. Lassan kikecmeregtem az ágyból és kinyitottam az ablakot, hogy egy kis levegő beáramolhasson a szobába. Addig pedig leültem a laptophoz és megnéztem mi a helyzet. Három üzenet Petertől, két üzenet Thomastól, egy pár üzenet Anabeltől és... harminc üzenet Christophertől. Kikerekedtek a szemeim. Mit akarhat? Megnyitottam az üzeneteket, egyesével olvasva őket.

Christopher üzenete: Kérlek Caprice, beszéljük meg a dolgokat, tényleg szeretném, ha mi ketten együtt lennénk. :(

Christopher üzenete: Tényleg nincs esélyem? Semmi sem?

A legtöbb üzenetben azt taglalta, hogy mennyire sajnálja, hogy olyan rámenős volt, és mennyire szeretné, ha megbocsátanék neki. Aztán jött egy újabb üzenet Tőle.

Christopher üzenete: Hallom Thomassal együtt vagytok. Gratulálok. Rád nem haragszom, mert én szúrtam el a dolgokat...de Thomas, hogy tehette ezt velem?

Nem hittem a szememnek, Thomas azt mondta neki, hogy mi ketten együtt vagyunk. Senki ne állítson olyat, ami nem igaz! Igaz nem kellett volna megtörténnie annak a csóknak, de mégis hogyan gondolhatta, hogy akkor mi már járunk? Csak egy csók volt, az Isten szerelmére!

Caprice üzenete: Mi nem vagyunk együtt Thomassal! Tényleg ezt mondta neked? :o

Egy kis idő eltelt mire válaszolt.

Christopher üzenete: Ő ezt mondta mindenkinek! Komolyan mondod, hogy nem vagytok együtt? :o

Caprice üzenete: Igen, komolyan. Igaz, hogy a múlt éjjel megcsókolt mikor haza hozott, de már azt is megbántam. Nyilván a pezsgő hatása volt.

Christopher üzenete: Pezsgő? Fogadjunk, hogy ő erőltette rád azt a pezsgőt!

Így visszagondolva valóban így volt! Ő mondta, hogy igyak vele pezsgőt, és te jó ég! Hiszen ő ihatott maximum két pohár pezsgőt, míg én többet, ami maradt azt én ittam meg. Szóval leitatott! Így már minden világos! Méghogy tiszták a szándékai, na még mit nem! De ebből nem eszik!

Caprice üzenete: Kinyírom!

Christopher üzenete: Haha, segítek. :D
Viccet félretéve tényleg messzire ment ezúttal! Elbeszélgetek majd vele!

Caprice üzenete: Tedd azt, mert ezt nem hagyom annyiban és én még kárt tennék benne!

Christopher üzenete: Harcias kislány! :D

Most, hogy kiderült az igazság Christopher láthatóan boldogabb, de legalábbis jobb a kedve. Milyen aranyos tőle, hogy meg akar védeni.
Beszélgettünk még egy fél órát aztán mennie kellett, ígyhát tovább olvasgattam az üzeneteket.

Anabel üzenete: Hova tűntél tegnap a buliról? Miért nem kerestél meg? Azt mondták Thomassal mentél el! Mindent tudni akarok!

Anabel ott volt a bulin? Hiszen nem is láttam sehol, azt sem tudtam, hogy jön akkor hogyan is és miért kerestem volna? Gyorsan vissza is írtam neki.

Caprice üzenete: Nem tudtam, hogy te is ott leszel a bulin és sehol sem láttalak! Miért nem kerestél te? Amúgy igen, Thomassal mentem el, elvitt vacsorázni, jól leitatott aztán megcsókolt! Az a szemét pedig most mindenkinek azt mondja, hogy együtt vagyunk! Christopher nagyon szomorú volt, de tisztáztuk a helyzetet és elbeszélget azzal a hülyével!

Láttam, hogy Thomas is írt. Nagy levegőt vettem és megnyitottam az üzenetet.

Thomas üzenete: Szia, nagyon jó volt az este, bébi. ;) Christopher szegény nagyon szomorú volt, hogy az enyém lettél. :(

Bébi? És mi az, hogy az övé lettem? Én nem vagyok senkié!

Caprice üzenete: Na ide figyelj te utolsó szemét alak! Én nem vagyok a tiéd, sem Christopheré, se senkié! Ne merészeld azt terjeszteni, hogy mi együtt vagyunk, mert rohadtul nem vagyunk, megértetted?!! Aljas húzás volt tőled, hogy leitattál!

Elküldtem a szépen fogalmazott levelemet, és lecsaptam a laptopom tetejét. Nagyon mérges voltam, hogy így átvágtak! Tiszta szándék, mi? Majd adok én neki olyan tiszta jobb horgot, hogy olyat még a bokszmeccseken se látott!
Anyu meghallhatta, hogy rugdosom az ágy szélét, ezért feljött és megkérdezte mi a baj. Annyira füstölögtem, hogy nem tudtam mondani semmit, féltem, hogy felrobbanok a dühtől, ezért anyu inkább kiment a szobámból. Tíz perc múlva viszont visszatért, kezében egy bögre gőzölgő kakaóval. Hiába, ismer engem, tudja mi nyugtat le.
- Köszönöm anyu! - vettem át mosolyogva a bögrét.
- Szívesen, és most mondd el mire ez a nagy rombolás. - mondta.
Ígyhát sóhajtottam egyet és belevágtam a történetbe...

Zavaros SzerelemWhere stories live. Discover now