Bazen İçiniz Sıkılıyorsa...

1K 62 18
                                    

1* Sınavlarınız kötü geçmiş ya da sınavların haksız yanıyla yüzleşmiş olabilirsin. (Büyük başarılar dilerim. Hayırlısıyla daha iyi notlar alırsın.)

2* Hasta olabilirsin. Küçük ya da büyük olsun, kimse bedenindeki sızılarından acı çekmek istemez. (Büyük geçmiş olsun. İnşallah iyileşirsin.)

3* Dışarıya çıkmayı çok istiyor, ama havanın soğukluğu canavarına yakalanıp evde kalabilirsin. (Sıcak çikolata vakti.)

4* Çok fazla derse çalışmış olabilirsin ve bundan dolayı bunalmış olabilirsin. (Ara ver gülüm.)

5* İşe gittiğinde ve işteki sıkıntılar, üstüne biniyor olabilir. Bazen öyle bir an geliyor ki, patronu deli gibi dövmek ile öldürmek arasında gidip geliyor olabilirsin. (Az dişini sık güzelim, maaşı yakındır.)

6* Sevgilinden ayrılmanın acısının kırıkları, kalbinde kalmış olabilir. Öyle bir derine inmiştir ki o cam kırığı; içinden çıkarması da acı veriyor, çıkarmamak da. Ayrılık acısı ne kötü be... (Zamanla unutursun, ne olacak.)

7* Başın sebepsiz yere dönüyor olabilir. Uzanıp dinlenirseniz geçeceğinden garanti eminim. (Ama şiddetliyse, doktora git kanka.)

8* Namaz vakitlerini kaçırıyor olabilirsin. Kazaya bırakma ihtimali bile canını sıkıyor, çünkü Allah'a ulaşabilme uğruna kaybedeceğin bir secde bile korkutuyor. (Sıkı sıkı dikkat et!)

**İnanmıyor olabilirsiniz çoğunuz, ama namaz kılmak gerçekten içinize huzur dolduruyor.

9* Kendini kirli hissediyor olabilirsin. (Yıkan da kurtul, kanka. ;))

10* Kendini arkadaşlarından fazlasıyla soyutlamış olabilirsin. Çünkü onların hiçbirinin seni takmadığı durumlarına geliyor olabilirsin.  (İşte bunun için adam gibi bir söz yoktur, başa gelen çekilir dışında.)

Ek ilave; 

Sıkmayın canınızı be canlarım. Nasılsa hayat kısa, zamanınızın kıymetini bilin. 

Sahi, sen ne manyaksın kız, diyenler lütfen yorum atsın. Seviliyorsunuz. :*

Bir Şeylerin 10 Maddesi (Tamamlandı.)حيث تعيش القصص. اكتشف الآن