İnsanlığın Tek Maddesi

773 47 29
                                    

İşi, siyasete getirmeyi düşünmüyorum yada kavga çıkartmak niyetinde değilim. Sadece bu yazıyla insanlığı sorgulamamız gerektiğini düşünüyorum. Sırf bunun için küfür sayısı en aza indirgemeye çalışacağım. Aynı hassasiyeti siz de gösterin lütfen.

İnsanlık dedim de, ilk önce kadın ve kızlardan başlamak isterim. Zinhar, kadınların hala ezildiği düşüncesiyle dolaşan çok fazla tipler var.

Kadınlar, ezilmek için var olmadılar! Hiçbir zaman bu düşünce geçerli olmadı! 

Kadınlar, dünyaya özgür bir birey olarak doğdular, sadece erkeğin bir parçası olmak için değil. Hayatlarını huzurla sürdürmek için doğdular, sadece eziyet görmek için değil. Çocuklarını dünyaya getirirken mutluluğu yüzlerine getirmek için doğdu anneler, tecavüz edilmek için değil. Okullarını okuyarak hayırlı bir evlat olmak için doğdu kızlar, öğretmenlerinden tecavüz edilmek için okumuyorlar!!

Kadın olmamızın ayıp olduğunu düşünenler var. Kadınlık yada kızlık ayıp değildir. Kadın/kız olduğumuzu ve bizi dile getirmediğimiz sürece, bu pislikler var olmaya devam edilecek. Biz, ayıp edilen cinsiyet değiliz.

Biz, bir KADIN/KIZ'ız.

Herkes bunu böyle bilecek!!

Herkes bunu böyle görecek!!

Nasıl mı görecek? Elbette, ifşa ederek!!!

Face profilimde tacizi veya tecavüzü ifşa etmeye devam ediyorum. Lütfen siz de yayın! Yayın ki, medyada bütün foylar meydana çıksın! Matematik öğretmeni, medyada verilen savaştan ötürü tutuklandıysa; bütün pislikler hapishanelerde elbet çürürler.

Olayların üstünü artık kapatmayalım! Yeterince kapatılmadı mı sizce? 

"Bütün bu üstünü kapatmalar var, adalet yok işte," diyenler var. Yarı buçuk haklısınız, Dünya'da adalet yok. Yarı buçuk haksızsınız, Allah'ın adaleti hiçbir zaman yok olmaz.

Adalet yok mu? Elbette var. Allah'ın adaleti, hepimize yetecektir ve artacaktır hatta. Öyle bir adalet işlenecek ki vakit geldiğinde, işte o zaman yapılan tüm pislikler tek tek ortaya çıkacak ve hesapları tek tek sorulacak. Ben buna yürekten inanıyorum, sizin de inanmanızı rica ediyorum.

İnsanlık yok diyorlar! Evet, ne yazık ki bu cahil düşüncelerin içinde insanlık yok.

İnsan olmak, o kadar zor değildi aslında. 10 maddeyle değil, tek bir maddeyle ve cümleyle söyleyebilirim:

1 - "Allah'a inanan bir insan olun!"

Bu maddeyi uygulamak o kadar da zor değil. Zorlaştıran sadece siz ve sizin nefsinizdir! Şeytana uydum, bahanesine sığınmak da işe yaramayacaktır yani.

Bir Şeylerin 10 Maddesi (Tamamlandı.)Where stories live. Discover now