GİRİŞ

120 11 5
                                    

"Artık yasak mıydın sen bana? Gözlerimi kırpma saniyelerimde ki kadar aklımdayken... Şimdiyse siyaha duyduğum nefret kadar olmanı istemiyorum hayatımda. Sen bana siyahı sevmeyi öğrettin."
Aras ve Ada... Söylenecek her şey bitmişmiydi onlar için? Güneş'in yaptıklarını kaldırabilir miydi Ada'nın masum yüreği? Peki ya Aras? Nasıl yapabilirdi? Aklı almıyordu.
Bu aşk sonsuzluğa uzatacak mıydı elini? Yoksa siyaha duyulan bu nefret mi uzayacaktı sonsuzluğa? Mor sonsuzluktu onlar için. Siyahsa bitmişlik.
Kolay iyileşmeyecekti iyi niyetinden yaralanan Ada. Kolay olmayacaktı onlar için.
☆        ☆☆            ☆☆          ☆
Üzüntüleriniz kumsaldaki ayak izleri kadar hafif, mutluluklarınız okyanuslar kadar derin olsun.
***
Gecenin sessizliğini birden yağmaya başlayan yağmur bozmuştu. Bozdu denilemezdi. Tam vaktiydi. İrkilerek uyanmıştım. Gök gürültüsünden oldum olası haz etmezdim. Ama yağmur farklıydı. Yağmuru seviyordum. Gök gürültüsüne de katlanmalıydım. Acıktığımı hissettim. Gece uykumdan uyanıp üşenmeden yemek yemelerim meşhurdur. Sıcacık yatağımdan bir an çıkmak istemesemde yorganları tekmeleyerek üzerimden atmaya başlamıştım bile.Yatağımın sıcaklığı birden yok olunca hırkamı giyerek mutfağa yöneldim. Elbette börek. Sanırım bu gecelik iki dilim yeterliydi. Saat gece 03:28. Uyusam iyi olacaktı. Bu arada ben Ada Sayer. İzmir'de yaşıyorum. Ailem Eskişehir'de. Burayı kazandığımız için buradayız. Evet buradayız. Güneş ile birlikte. 6 senedir yol arkadaşım. 19 yaşındayım. Belime inen karamel rengi saçlarım hep gözde olmuştur. Tabii ki 1.71 boy ve 58 kilo ile kızları çatlatmak pek zor olmuyordu. Yeşil gözlerim uzaktan bakılınca bile belli oluyordu. Güneş benim aksime sarışın ve maviş bir çıtır. Çıtır evet benim onun için kullandığım tabir.
Yatağımın sıcaklığına tekrar kavuştuğum için rahatlamıştım. Daha fazla gürültü yapıp Güneş'i uyandırmayıp uyursam güzel olacaktı. Göz kapaklarım kendini bırakmaya başladığında fazla dayanamamış rüyalar aleminde gezmeye başlamıştım bile.

❌Y A S A K❌Where stories live. Discover now