Девета глава '''Ухапване от върколак убива вампир''

432 27 0
                                    




- Мадисън, ставай! - провикна се до болка познат глас.

- Разкарай се, Кат! - казах сънено и мързеливо аз.

Тогава, разбира се, тя ми изля една кофа с ледено студена вода отгоре, а аз я замерих с възглавница, като станах бързо.

- Остават два дни до Хелоуин. - каза тя весело, а аз я погледнах объркано. - Загрявам. - добави тя.

- За какво по-точно?Да разболееш някого или да го стреснеш? - попитах като не се сдържах и започнах да се смея, като след няколко секунди Катрин също се присъедини.

- Имаш 30 минути.Нямам какво да облека за Хелоуин и не съм решила как ще се маскирам. - каза и ме погледна сериозно. - Също така си направих труда да разгледам гардероба ти за Хелоуин.Ти няма да си зомби или от онези побъркани и страшни деца от филмите на ужасите.Ставай, Мадс! - каза Кат.

Станах по възможно най-мързеливия начин.Взех си душ.След 20 минути излязох от банята.Кат я нямаше в стаята ми и предположих, че е слязла в хола.Оправих косата си.Извадих от гардероба дънки, тениска с надпис ''Blak is my happy color''.Взех си и черното късо кожено яке за всеки случай, защото май се очертаваше лош ден.Сложих разни работа в черната ми кожена раница и слязох долу.

- Забави се! - каза Кат.

-Е, извинявай, но ако не ме беше поляла с вода отгоре може би щях да се оправя по-бързо. - казах раздразнено.

Направих й знак да тръгваме.Имах чувството, че тя ми се сърди.Вървяхме около пет минути и вече не сдържах да я попитам какво става.

- Ще ми кажеш ли какво става или ще бъдеш цял ден ''Кралицата на драмата''? -попитах.

- Добре не ми се играят игри, защото и двете знаем, че аз съм избрал костюма за Хелоуин преди три седмици.И двете знаем, че никога не се подготвям в последния момент.Дойдох просто, за да поговорим и да те изведа малко, защото кой знае какво може да направиш след всичко, което ти припомнихме аз и Джул. - каза бързо тя.

- И все пак не ми се сърдиш? - прозвуча по-скоро като въпрос.

- Не, разбира се.А, сега тръгваме на шопинг за Хелоуин.Партито ще е в Джул и е поканила цялото училище. - каза Кат, а аз тръгнах да казвам нещо, но тя ме прекъсна. - И, не няма да си зомби, отново. - каза тя ясно.

След още 5 минути видяхме Джул и започнахме дългото мъчение наречено ''Мъчението на Катрин''.Аз и Джулия го измислихме, а след като Катрин разбра ни заразя за следващия Хелоуин, макар че пак ни направи костюмите.

Hard Life .. No?New beginning. (Jadison)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin