Деветнадесета глава ''Спокойно ще се постарая да бъда невидима за теб!''

300 19 2
                                    

Дори не усетих кога минаха цели осем месеца.Е, не минаха само с добро.''Melodies'' се превърна в хит, а междувременно изпях песента и ''We are a Monster High''.Преди броени часове публикувахме и чисто новата ми песен ''Unbreakable''.Надявам се хората да я харесат.А в момента чета поредната статия-лъжа за мен, но честно казано се опитвам да не обръщам внимание на това.Повече ме тревожат ''хейтърите'', защото коментарите им дори нямат никаква основа, но все пак ..

- Мадисън, има много добри коментари относно участието ти в Ню Йорк, за което просто няма как да не те поздравява. - каза продуцента ми. - О, имам изненада за теб! - в стаята влезе Али(Али Симпсън).

- Хей, Мадс!Какво ще кажеш да се снимаш в новия ми клип с Jack&Jack? - попита тя.

- Разбира се, че ще се снимам.Мисля, един месец да си почина от собствени проекти. - отговорих и се усмихнах.

- Супер много се радвам!Започваме утре. - каза тя и започна да рови из телефона си.

Аз си тръгнах и определено съжалих, че се съгласих, но Али ми е приятелка и нямаше как да откажа.Пък и продуцентите вече са уредели всичко, така че нямам избор.Ще трябва да видя Джак отново.

РЕТРОСПЕКЦИЯ

'' - Стига, Мадисън!Няма смисъл от нашата връзка! - каза Джак.

- Не те разбирам.

- Нито ти имаш време, нито аз.Да на мен също ми е гадно, че стана така. - обясни той. - Аз, съжалявам .. Не, чакай всъщност аз не съжалявам.Не сме се виждали от две седмици, откакто излезе песента и ти вече си се променила.Не си същия човек. - беше последното нещо, което каза той.

Аз просто се обърнах и си тръгнах.Не можех да повярвам, че той си мисли това... ''

Не мога да си представя мнението му за мен сега след всички слухове.Тогава той, когато бяха минали само два месеца от XFactor, не искаше да говори с мен, а сега .. едва ли дори иска да ме види.Опитах се да разкарам тези мисли от главата ми, защото щях да се разплача.Получих съобщение с подробностите за видеото, което ме изкара от мислите ми.Звъннах на Изи, за да се видим.

СЛЕД 20 МИНУТИ:

- Изи, как си? - беше първо нещо, което казах и я прегърнах.

- Аз съм добре и между другото получих роля за участие в сериал! - отговори тя, а аз се зарадвах много за нея.

Hard Life .. No?New beginning. (Jadison)Where stories live. Discover now