Mødet med V

222 3 5
                                    

Jeg sad nu i flyveren og ventede spændt på og skulle se mit største idol. Der var gået mange timer og jeg var endelig kommet til stedet. Der kom en mand over til mig som sagde at det må vel være dig som der skal møde Kim Taehyung Ja det er det, jeg glæder mig helt vildt sindsygt!! Ja det kan jeg godt forstå sagde manden, men lige nu er han sammen med de andre. De har sagt til mig at jeg skulle spørge dig om du ikke vil komme over til danserummet og se dem øve imens du filmer dem? Jo med stor glæde. Inde i mig selv var jeg ved og skrige så meget at jeg var tæt på og skrige højt overfor manden!

Jeg var kommet hen til øvelokalet og V kom løbende hen til mig med åbne arme. Jeg kunne simpelthen ikke tro at det her var sandt. Jeg løb også hen til ham med åbne arme, jeg krammede ham helt vildt ja måske tror jeg faktisk at jeg klemte en lille smule hårdt hehe. Alle de andre komme også hen til mig og gav mig en krammer. Jeg blev helt målløs og spurgte om jeg måtte få en autograf og få et billede med dem, og det måtte jeg heldigvis godt.

Efter det spurgte de om jeg ville filme eller om jeg bare vil se på. Jeg sagde at det vil være mig en ære og kunne få lov til og filme. Musikken begyndte og jeg begyndte og filme. V blev helt rød i hovedet (gad hvide hvorfor?) jeg begyndte og smile til V. V kiggede på mig og begyndte at blive mere rød i hovedet, og lidt efter tog han sin hånd op foran sit ansigt . Da alle skulle rejse sig fra stolen kom de tæt på mig. V var forrest. Jeg begyndt og smile endu mere til V, og V begyndte igen og tage sin hånd op foran øjnene hehe.

De var lige blevet færdig med og danse. V kom hen til mig og tog om mig og sagde undskyld fordi at jeg blev så flov, det var bare fordi at jeg blev lidt genert og skulle danse overfor en helt fremmed pige. Han tog fat i min hånd og spurgte om vi ikke skulle tage et sted hen og spise, hvad med på en restaurant spurte V. Jeg begyndte selv og blive rød i hovedet, men ja det vil jeg meget gerne.

Vi skulle ud og køre, men det var ikke V der kørte, det var ham der manden som der fyldte mig hen til danserummet. Jungkook sad om bagi fordi at han skulle mødes med en anden person som hed Viola, de skulle på date.
Fortsættelse

One day with VWhere stories live. Discover now