Festen

151 1 6
                                    

Det var blevet sent og jeg var hjemme ved V. Hmm hvad så med min mor hun har jo ikke den fjerneste anelse om hvor jeg er hene?

Tae: hvis det er kan du bare låne min mobil
Mig: tusind tak tae.. Jeg mener Kim eller V?
Tae: du kan bare kalde mig for tae det er helt i orden
Mig: okay ... Tae<3
Mig: Hej mor øø er det okay at jeg bliver lidt længere over ved Kim, jeg kan forklare.

4 minutter senere...
Mig: ja så det er derfor jeg spøger om jeg må gerne være her noget længere. Ja jeg ved godt at det lyder lidt mærkeligt men må jeg det? Aw tusind mange tusind tak mor.
Tae: nå hvad så?
Mig: du gætter det aldrig.. Hun sagde ja!!
Tae: ej hvor fedt nu kan vi hænge ud i længe tid
Mig: Jaaa

Jeg er virkelig taknemmelig for at kan væresammen med tae i noget længere tid. Det var jo min største drøm, men lige nu er mit mål bare og holde lav profil. Han spurgte om jeg vil med til Jins fødselsdags fest og selfølgelig sagde jeg da ja, jeg tror jeg har svært ved og siger nej til alle de ting som han spøger om

Vi var ankommet hen til Jin og jeg kunne kun tænke på at det her må være noget jeg drømmer men vær gang jeg nev mig i armen gjorde det altid ondt så nej jeg drømmer ikke. Alle de andre kiggede overrasket på mig og V som om at vi var helt fremmede.
JK: hey jeg troede at du skulle hjem idag?
Mig: lang historie(begynder at rødme)
JK: nej nej jeg har tid
Tae: jeg skal nok sige det. Okay hør her alle sammen som i kan se er Anika ikke taget hjem endu, men der er en forklaring på det hele. Da hun skulle til og gå ind i flyet blev vi begge to meget ked af det. Jeg skyndte mig og løbe ud foran flyet og råbte STOP!! Da jeg kom ind i flyet skyndte jeg mig og gå over til Anika og krammede hende som om at jeg virkelig har savnet hende. Lige pludselig kunne vi mærke hinandens læber røre hinanden og så kyssede vi... Ooogg... Nu er vi her
BTS: Awww<3<3
JH: så Anikas mor ved godt det her ik'.
Tae: jo det gør hun
JH: okay men øø nå skal vi ikke skåle tillykke for Jin og ønske ham stort tillykke?
RM: jo lad os gøre det
Jin: Hvad med vi også skåler for Taehyung og Anika, lyder det ikke som en god ide og så kan vi feste bagefter?
Suga: skide god ide
BTS: HURA HURA HURAAA!!🎉🎉🎉❤️

Vi festede hele natten og tog masser af billeder. Der var også et tidspunkt hvor det var pardans og det var så der hvor jeg dansede med V. Det var helt fantastik og være så tæt på sin største drøm, det var især en oplevelse og kun få lov til og læne mit hoved op af hand skulder. Den her dag/aften /nat vil jeg aldrig nogensinde glemme i mit liv.

Slut

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Dec 15, 2015 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

One day with VWhere stories live. Discover now