6

997 119 9
                                    

Otvorila dvere a prvé čo uvidela , boli kvety. Veľa kvetov. Veľa krásnych kvetov. Nevedela ako má reagovať. mala chuť povedať mu niečo sarkastické ale bála sa ,že to nebude namiestne, pretože meral takú cestu a len kvôli nej. A ešte jej kúpil kvety. Spoza kvetov vyskočila červená hriva vlasov a široký úsmev Micheala. 

"Ahoj Angel." povedal a usmial sa. Očarila ho. Vyzerala tak krásne a tak prekvapene. Mlčala. 

"Angel?" dal kvety nižšie a podišiel k nej. No len čo spravil jeden krok, angel spravila krok späť. 
"Angel to som iba ja." usmial sa no Angel stále pozerala do prázdna. Viedla vnútorný boj. Nevedela či mu má zavreť dvere pred nosom, či sa mu má vrhnúť okolo krku, či mu má povedať nejakú sarkastickú poznámku. No Michael vedel čo má robiť. Do takýchto stavov, sa ich fanúšičky dostávali často. 

"Vážne vyzeráš jak anjel. Sklenený pohľad. Čo si si dala?" zasmial sa. Ten zvonivý zvuk Angel prebral a pozrela sa na neho. Chvíľku jej trvalo kým si uvedomila čo povedal. 

"Ja? pozri sa na seba. Vyzeráš jak keby mala tvoja hlava krámy." povedala. Mikey vybuchol do smiechu a už to bolo jasné. Tá prvá nervózna atmosféra bola preč.

"To je moja Angel." zasmial sa a podal jej kvety. "Tie sú pre teba." už sa jej chystal povedať niečo pekné no Angel si vzala kvety a povedala. "Tie trápne rečičky ohľadom toho si nechaj pre seba a poď dnu." povedala prísne a pustila ho. Hneď ako vošiel , bratovi Angel, Nicolasovi, padla miska s čipsami na zem. Michael ihneď pochopil, že on bude zrejme fanúšik 5 second of Summer. A mal pravdu. Páni Michaelovi to dnes ale páli. Nicolas iba čumel  a nič nehovoril.

"Bože Nicolas tak mu povedz že chceš podpis a fotku a vypadni." pretočila očami Angel a išla dať kvety do vázy. Keď sa vracala Nicolas už robil selfíčko spoločne s Michaelom a kartičku s podpisom už držal v ruke. 

"Fajn a teraz mi , Angel dopekla povedz čo tu robí môj idol a prečo ti krucinál doniesol kvety." povedal po chvíli Nicolas a založil si ruky na hrudi. 

"To je iba moja vec, Nicolas." povedala Angel a spravila presne to isté čo Nicolas. Michael sa zasmial a povedal. 
"Ste úplne rovnaký." smial sa . 
"MY? PRosím ťa neurážaj ma!" povedal Nicolas. 
"On teba? PRosím ťa, vieš čo to musí byť pre mňa? Videl si sa v zrkadle? Och prepáč to prasklo len keď si sa predeň postavil." nadvihla obočie Angel a už ťahala Mikeyho do svojej izby. Chcela aby ich Nicolas neotravoval a tak radšej aj zamkla. 

"Tak Clifford a teraz mi vysvetlíš, čo tu krucinál robíš!" založila si ruky na hrudi , hneď ako si Michael sadol na jej postel. Michael sa zasmial a povedal.

"Možno, ak dostanem pusu poviem ti všetko." uškrnul sa . Povedal to čo nemal. To čo Angel neskutočne naštvalo. 

"Ty čo si o mne akože myslíš?! Že tu rozdávam pusy na posedenie?! Vyzerám tak?!" Michael bol ticho. Naozaj ticho. Nechcel nič hovoriť ,prekvapila ho jej reakcia. No Angel to mlčanie pochopila inak. Myslela si, že Michael si naozaj myslí že tak vyzerá. 

"VYPADNI!" zúrila! "A tie kvety si vezmi so sebou!" rukou ukázala na dvere. No on tam stále sedel. Prikovaný sledoval ako sa Angel dokáže rozčúliť. To že podla neho pri tom vyzerala neskutočne sexi, si radšej nechal pre seba.  Angel zúrivo podišla k dverám a trhla nimi. Zabudla že zamkla a spadla na zem s klúčkou v ruke. Počula že na druhej strane , kľúčka vypadla tiež. 

"DOPEKLA!" zahrešila. Aj by zakričala na Nicolasa lenže ten blb počúval na plné pecky One Direction. Ona sama o sebe ,proti nim nič nemala no teraz ju neskutočne naštvali pretože kvôli ním tu teraz bude musieť vydržať s Michaelom niekoľko hodín zavretá. Nicolas totiž tú hudbu nestíši kým jej neprídu rodičia. A tí prídu až za dve až tri hodiny. Zrazu jej niečo napadlo. Vstala a rýchlo prešla k oknu. Otvorila ho . A mal chuť zanadávať. Otec ten strom nakoniec spílil a na tom aby mohol Michael zoskočiť to bolo až moc vysoko. Aj keď je na neho naštvaná, nechcela by aby si zlomil nohu. A tak ju tu teraz čaká niekoľko hodinový pobyt s Michaelom Gordonom Cliffordom. 

[a/n] 

Novááá čaaasť . Ari má isté problémy takže časti momentálne čakajte len odo mňa. :3 :3 Mikey má zajtra narodeniny :3 20 rokov <3 ja som mala včera čiže som od neho mladšia bez dvoch dní o 5 rokov! <3 to nie je tak veľa. <3 Soo stále je tu Muke takže :D :D 


Snapchat /M.C/Where stories live. Discover now