10

704 105 1
                                    


na začiatok chcem aby ste vedeli čo sa deje. Von je teraz to interview 5SOS pre RollingStones či jak to je a jak všetci viete, chalani tam o dievčatách hovorili ako o sexuálnych hračkách. Počkajte si na ich vyjadrenie... A môj názor je, že si za to niektoré dievčatá môže samé. KEby ich stretli v bare hneď sa im ponúkajú takže chalani povedali pravdu. Niektoré dievčatá už voči sebe nemajú žiadnu slušnosť tak ako môžú chcieť ,že sa s nami chalani nebudú hrať keď my sa im ponúkame samé. Takže baby. Stay Strong. A spojte sa na twiiteri proti Harmonizers správajú sa jak kravy  a urážajú 5SOS. Časť sa na to vôbec nebude pripájať

Mikeyxx: Angel? 

Keď jej Mikey napísal, už bolo ráno. Nicolas už bol hore a nevedel čo bude robiť. Angel zistí ,že to videl. Bude sa na neho hnevať to je jasné. Drgol do nej a ona sa prebudila. 

"Koľko je hodín?" spýtala sa. 

"Pol desiatej. Angel posaĎ sa musím sa ti s niečím priznať." povedal Nicolas. Vedel , že keď sa Angel prizná, nebude sa na neho až tak hnevať. Angel si vždy vážila úprimnosť a to sa snažila jej mladšieho brata naučiť. Posadila sa a usmiala sa. 

"Vieš večer, už si spala a Michael ti napísal. Pozrel som sa čo ti poslal a tak trochu som si čítal vaše správy." povedal a pozrel sa do zeme. 
"To nevadí Nicolas. Veď sme si nič zlé nepísali." povedala v eufórií. Mikey jej napísal! 
"Hej no len, skôr ako som ho stihol odložiť tak on, eh on ti poslal fotku svojho prirodzenia." povedal zahanbene a Angel vybuchla do smiechu. Tak jej malý braček videl fotku 'toho' jeho obľúbeného speváka. Nepríjemné. Nicolas si myslel ,že sa bude hnevať no ona si ho teraz fotila a on nechápal. 

ImAngel: môj braček videl tvojho vtáka xDDD

poslala to Mikeymu a objala Nicolasa. 
"Je mi ľúto, že budeš mať traumu do konca života." smiala sa a hladila ho po chrbte. 
"Oh fuj Angel! Nie som malý!" vybehol jej z izby a Angel sa smiala na celé kolo. Pre ňu bude vždy malý braček. 

Mikeyxx: oh preboha! MRzí ma to

Imangel: spôsobil si mu traumu Michael! 

Mikeyxx: odkedy som Michael? 

Imangel: odvtedy ako si sa na mňa vykašľal

Imangel: keď už sme pri tom, počúvam prečo si ma ignoroval. 

Mikeyxx: zakázali mi písať ti

Imangel: vymysli si niečo lepšie, bro

Mikeyxx: nie vážne Angel. Zakázali mi to

Imangel: a teraz to už máš zázračne povolené ,hej? 

Mikeyxx: nie ale chcem ti písať

imangel: rebel voe


Snapchat /M.C/Where stories live. Discover now