13.Első szeretlek az ő szájából*

1.9K 112 12
                                    

Minho

Jellemzően magatokra, már megint valami jelentéktelen apróságon veszekedtetek, ő pedig , miután kifogyott az érveiből, csak úgy hozzád vágta. Aztán megismételte, ezzel is tudatosítva benned a szót. És még egyszer, hogy elhidd, komolyan gondolta, és nem csak úgy kimondta, hogy ezzel győzzön meg. Mellesleg meggyőzött.

Newt

Kis baráti körükben játszottak a fiúk, a lényeg az volt, hogy olyat kell neked mondani vagy csinálni, ami teljesen ledöbbent téged. A nyertes pedig utána egy napon keresztül ugráltathatja a többi játékost. Mindenki próbálkozott nálad, de a legtöbb esetben csak kínosan elröhögted magad. Newt jelentkezett az áttöréssel, amikor ugyanis este együtt sétálgattatok, amikor egyszer csak egy óriási mosoly suhant át az arcán, majd maga elé rántott, hogy a szemébe nézz. Aztán kimondta. Percekig hápogtál értetlenül, aztán átölelted a fiút. A játékról csak hónapokkal később értesültél, de akkor már bőven nem érdekelt. Tudtad, hogy Newt akkor is komolyan gondolta.

Thomas

Thomas csak úgy kimondta, amikor úgy érezte, elég jó barátságban vagytok már, és kezd átalakulni az egész, de türelmetlen volt végigvárni a folyamatot. Így inkább gyorsított egy kicsit az egészen. Persze azonnal hozzátette, hogy ha úgy érzed, hogy korai lenne az egész akkor hagyjátok, de te csak megráztad a fejed. Hozzá hasonlóan te is eléggé türelmetlen típus vagy. 


The Maze Runner Preferences [HU]Where stories live. Discover now