Thomas - Nyertem*

1.6K 72 4
                                    

CaufieldLana

Első kérésre készült kis sztorim, sajna egy pöppet nyúlfarknyi lett, de remélem elnyeri tetszésed ;)

Thomas - Nyertem

Egyenletes tempóban haladsz a fiúkkal, és legnagyobb csodálkozásodra, túlélted a napot, bármiféle affér nélkül, így óriási mosollyal az arcodon fordulsz be Thomasszal és Minhóval karöltve az utolsó előtti sarkon. Mivel mindenki legnagyobb csodálkozására Tommyval együtt érkeztetek, így egyfajta kötelék alakult ki köztetek, ami segített túlélni a mindennapokat. Most pedig végre elértétek célozokat, mindketten Futárrá avanzsálhattatok. Éjjel az izgalomtól nem is tudtatok valami sokat aludni, de ott voltatok egymásnak, és ez mindkettőtöket megnyugvásra késztetett.
   Akaratlanul is Tommyra sandítasz, és ahogy találkozik a tekintetetek, mindketten elvörösödött arccal pillantotok az ellenkező irányba. Jelen esetben Minho önelégülten vigyorgó arcával találod szembe magad, a fiú pedig a rend kedvéért még szívet is formáz az ujjaiból, te pedig idegesen és fogcsikorgatva fordulsz előre, és az útra szegezed a tekinteted. Nem érted azt, hogy lehet valaki ilyen szinten gyerekes. És nem is sejted, hogy ez még csak a jéghegy csúcsa.
   Amikor az utolsó sarkon is befordultok, meglátjátok a Tisztást, te pedig halvány mosolyra húzod a szádat. Megcsináltad, sikerült sikeresen teljesítened a napot, ez pedig elégedettséggel tölt el, és óriási sikerélményt érzel.
   - Ki ér ki előbb? - néz rátok Minho, majd sprintelni kezd, de ti Tommyval azonnal reagáltok, és nekiiramodtok bár Tom előrébb jár mint te. Hamar utoléred őket, de Thomas és Minho direktbe elállja az utadat, hogy ne tudjad megelőzni őket. Próbálod kikerülni őket, de ugyanarra mennek mint te, köztük pedig nem tudsz átmenni, mert oldalról egymásnak feszülnek.
   - Na, ez már nem megy? - vigyorog hátra Minho, te pedig idegesen fújtatsz egyet. Méterek választanam már csak el a Tisztástól, de még egy utolsó elkeseredett próbálkozást teszel a győzelem érdekében. Nekilódulsz, és felrugaszkodsz a két srác vállába, aztán átlendíted magad rajtuk. A szó szoros értelmében a Tisztásra bucskázol, a teljesség élményéért pedig Tommy rád zuhan, így egymásba gabalyodva gurultok pár kört a porban. Ahogy megálltok, Tommy kerül föléd, neked pedig egy pillanatra a lélegzeted is elakad.
   - Nyertem - jelented ki fél percnyi némaság után, és egyszerre kacagtok fel Tommal. Ez olyan igazi, szívből jövő nevetés, amit nem produkáltal azóta, hogy felhozott a Doboz. De most jól esik vidámnak lenni, és önfeledten kacagni, és valahol mélyen tudod, hogy sokat kell várnod a következő ilyen boldog pillantra, ezért ezt most kiélvezed annyira, amennyire csak lehet.
   - Én nyertem. Téged - suttogja Tommy de te ezt nem hallod, a fiú pedig meglepődik azon, hogy ha csak ilyen halkan is, de kimondta. Aztán újra nevetni kezd veled, de most már csak azért, hogy ne bukjon le azzal, amit mondott. Egyszer úgy is nyíltan ki fogja mondani a szemedbe. Egy ilyen csodálatos lánynak csak bókolni tud.







The Maze Runner Preferences [HU]Where stories live. Discover now