Hoofdstuk 31

161 19 1
                                    

Ik was bezig met mijn huiswerk voor hoederschap toen ik een kus in mijn nek voelde. Ik deed mijn ipod uit en sloeg mijn armen om de nek van Mace.
"Je bent er", fluisterde ik.
"Je hebt gekookt?", vroeg hij verbaasd.
"Dat is wel het minste wat ik kon doen."
"Hoe bedoel je?"
"Nou normaal zou je op de academie verblijven en nu ga je twee dagen heen en weer rijden voor mij. Dan kan ik op zijn minst voor je zorgen."
Mace glimlachte en zijn ogen deden deze keer mee.
"Ik weet nog wel een manier", zei hij met een glimlach.
Daarna ging de ovenwekker.
"Heb je honger", vroeg ik met een glimlach.
Mace trok mij naar zich toe en begon mij heftig te zoenen ik vond zijn lippen op de mijne altijd fijn dus ik ging erin mee. De ovenwekker bleef maar gaan en uiteindelijk maakte ik mezelf los van Mace. "Kom anders heb ik mezelf uitgesloofd voor niks."
"Dat is niet de honger die ik heb" zei hij met een knipoog.
"Met een volle maag gaat alles beter."
Ik draaide mezelf los en kneep in zijn billen toen ik de borden wilde pakken.

Mace gaf mij geen ruimte en pakte mij weer vast en begon mij te zoenen in mijn nek waardoor mijn lichaam gelijk reageerde. Ik kon net bij de oven en draaide hem uit en daarna zoende ik Mace. Zijn handen gleden onder mijn shirt richting mijn bh sluiting die hij open maakte.
Daarna gleden zijn handen naar mijn broek en trok die omlaag. Terwijl ik uit mijn broek stapte trok hij mijn shirt omhoog en daarna deed hij mijn bh uit.
Ik trok ook snel zijn kleren uit en drukte mijn blote borsten tegen zijn sterke borstkast aan. Mace maakte mijn haren los en begon mij weer te zoenen. Zijn hand streelde mijn ruggengraat en bleef hangen bij mijn tatoeage. Zijn andere hand vond een weg naar mijn borsten en begon er zachtjes mee te spelen.
Ik merkte aan Mace dat hij op knappen stond. Waarschijnlijk had hij hier de hele dag al naar verlangd. Ik leidde zijn hand naar mijn beneden zodat hij mij ook naar dat niveau kon brengen. Zijn hand gleed onder mijn string door en bracht mij naar zijn niveau.
Langzaam duwde Mace mij naar de eetkamer tafel en duwde mijn huiswerk weg en tilde mij erop. Hij spreidde mijn benen en begon met zijn tong langs mijn benen te glijden van mijn enkels naar boven.
Mijn lies was super gevoelig en ik kon een kreun niet binnen houden. Zijn tong gleed langzaam naar mijn clitoris en toen zijn warme tong erover gleed kwam er weer een kreun uit mijn mond. Mace verwende mij met zijn tong en deed zijn boxer uit.
Toen zijn boxer uit was pakte hij mij armen vast en legde die boven mijn hoofd zodat ik geen kant meer op kon en daarna kwam hij langzaam in mij. Mace ging langzaam in en uit mij en met zijn vrije hand speelde hij met mijn clitoris. Ik kronkelde met mijn rug van genot.
Mace voerde het tempo op en zijn begon vinger ging ook sneller over mijn clitoris te gaan. Wij kwamen tegelijk klaar en Mace keek mij met een grote glimlach aan en daarna tilde hij mij op en bracht mij naar de douche.

Na een uitgebreide douche stonden wij weer in de keuken en aten mijn ovenschotel op. Mace gaf mij wat bijles en daarna was ik ontzettend moe.
"Hoe laat moet je morgen op de academie zijn?"
"Elf uur."
"Is hier ergens een stad in de buurt waar ik kan winkelen ?"
"Ik kan je morgen wel afzetten en ophalen. Ik ben rond vier uur klaar."
"Dat is goed."
"Wil jij nog iets hebben?"
"Nee hoor. Oh voor ik het vergeet koop een nette jurk. Zaterdag geven mijn ouders een feest waarbij ook jij verwacht word", zei Mace.
"In functie?"
"Nee, als hun schoondochter", zei Mace met een glimlach.
"Wat voor feestje is het?"
"Voor mijn vader zijn vrienden. Het zal voor al over de politiek gaan. Ik denk dat het voor het eerst leuk gaat worden."
"Hoezo?"
"Jij bent aanwezig", zei Mace met een glimlach.
"Mafkees. Is het een grootfeest?"
"Denk vijftig man."
"Is er nog iets wat ik niet aan kan?"
"Koop gewoon iets moois waar jij je fijn in voelt. Kan een jurk, een mooi pak zijn. Als het maar netjes is."
"Dat komt goed."

De volgende morgen stapte ik bij Mace in de auto en bracht hij mij naar de stad. Toen we er waren gaf ik Mace een kus en daarna gaf hij mij een telefoon.
"Waarvoor is dit?", vroeg ik hem.
"Als er iets is kan je mij of je broers bellen. Onze nummers staan erin en alleen wij hebben dat nummer."
"Dank je wel."
Ik gaf Mace een kus en daarna stapte ik de auto uit. Al mijn kleding was verwoest door de actie van Ky dus ik had heel wat te kopen. Ik had gelukkig een flinke erfenis van mijn ouders gehad zodat ik nu kon winkelen. Ik had het geld willen bewaren om een huis van te kopen. Nu moest ik eerst wat klussen aannemen om het geld aan te vullen wat ik nu zou weg brengen.
De dag vloog voorbij en voor ik het wist belde Mace alweer dat hij er was. Ik had ontzettend veel gekocht, lang leve de uitverkoop.

wolvenacademie, on holdOù les histoires vivent. Découvrez maintenant