-5-

8.4K 198 10
                                    

Multi'de:Burcu

Konu başlığı; Tanıtım.

Aynur Demirci; Alya ve Aras'ın annesi. Dünya tatlısı bir kadın. Kızıl kahvesi dalgalı saçları ve gözlükleri ona tam bir anaç görünümü katarken hafif kilosu onu çok tatlı gösteriyor. Yüzünden düşmeyen gülümsemesi ve çocuklarına olan düşkünlüğü onu bir melek gibi gösteriyor. Birazcık endişeli olmasını ise çocuklarını çok sevmesine yoruyoruz.

Mehmet Demirci; Aras'ın idolü. Babası. Alya'nın ise abisinden sonraki en sevdiği adam.  Çok çalıştığı için çocuklarına çok zaman ayıramayan Mehmet bey'in çocuklarını çok sevdiği ve onları düşündüğü için bu kadar çalıştığını herkes bilir. Başta çocukları ve karısı...

Burcu Sarmaşık; Aras'ın sevgilisi. Alya'nında arkadaşı. Aslında Burcu Alya'ya içten içe nefret etse de Aras için onunla takılıyor ve arkadaş kalıyor.

Ayça Sarmaşık ; Burcu'nun annesi.Yeni gençliğe ayak uydurmaya çalışır. Ve çok eğlencelidir.Çok iyi kadındır.

Orhan Sarmaşık; Burcu'nun babası.

Selma Aydın; Poyraz'ın annesi. Selma hanımın yemekleri üzerine yemek tanımaz bizim tayfa. Alya ve Poyraz konusunda ise ağzını açmaz. Herşeyi oluruna bırakır.

Serkan Dağcı; Aras'ın en yakın arkadaşı. İlk okuldan beri birlikteler. Serkan tam bir tenisçi. İşi gücü tenis oynamak. Ortaokuldan beri Alya'dan hafif hoşlanıyor.

Arzu Ünal; Cansu'nun annesi. Arzu hanım'ın tatlıları üstüne tatlı TA-NI-MAZLAR! Arzu teyzenin ikinci çocuğu Cansu için endişelenmesi yetmezmiş gibi Cansu annesine söz verdiği saatten yarım saat geç gitse eve, Arzu teyze saniyesiyle ilk Cansu'yu sonra Alya'yı, Alya'nın annesini ve diğer herkesi arar. Ana yüreği tabi..

Ve... Çok değerli hocaları...

Aziz Uğur; Hazırlık sınıfından beri sınıf hocaları. Çok tatlı bir adam. Çok şevkatli, merhametli ve hoşgörülü.

Hikayeyi başrolümüz Alya'nın ağzından okuyacaksınız. Hepinize iyi okumalar abi kuzuları....

ABİM... Where stories live. Discover now