1.BÖLÜM

57.5K 1.6K 532
                                    

MEDYA:BARIŞ

Okulumda yapılan bir sınavla çok çalışıpta tam burs almayı ve en büyük hedefim olan BARLAS KOLEJİ'ne gitmeye hak kazandım ve bugün yeni okulumun ilk günüydü.

Sabah kalkıp heyecanla günlük işlerimi hallettikten sonra daha önceden hazırladığım okul kıyafetlerimi giydim ve aynada kendime bakarken ilkokul ve ortaokuldan beri hiç açık bırakmadığım saçlarımı açtığımda doğal olan düz saçlarım omuzlarıma düşmüştü, Kendimi birazcık tuhaf hissediyordum ve elimde de değildi hep dağınık olan saçlarım vardı bunun için elimle gelişi güzel düzelttim.  Makyaj yapmayı sevmediğim için çantamı alıp odamdan çıktım.

Babam işte olduğu için evde tektim normalde babam bırakacaktı ama işi çıkmıştı son anda bu yüzden de okula kendim gidecektim.

Kahvaltı yapmayı sevmiyordum zaten bu yüzden de vakit kaybetmeden otobüst durağına gittiğimde benim gibi okula gidecek insanlar vardı.

Aynı üniformayı giydiğimiz çocuk ile göz göze gelince çocuk hemen gözlerini çekmişti doğru dürüst bakmamıştı bile ama ben ona bakmaya devam ettiğimi anladığımda hemen başımı çevirdim başka yöne bakıp otobüs beklemeye başladığımda.

Birisinin telefon sesi ile oraya dönerken az önceki çocuğun telefonu çaldığını onun açması ile anladım. Telefonda konuşurken ben başka yöne baksamda ister istemez onu duyuyordum.

"Ne var?... Ne yapayım oğlum arabam zoruldu... Kapat lan çok konuştun"

Kaç yaşındaydı bu ne arabası ya? ... Aman bana ne canım.

Otobüste gelince hemen binip en arkada olan boş yere oturdum. Okula kadar da dışarıya bakmıştım 20 dk sonra daha önce babam ile geldiğimiz büyük okulun önünde durduğunda aşağıya indim ve önümdeki devasa okula baktım.

Duraktaki çocuk hemen okula girerken bende ne yacağımı bilmeden öylece duruyordum.

Nihayet okuldan içeri girdiğimde  herkes bana bakıyormuş gibi hissediyorum ama aslında kimse bakıyordu.Ben etrafa bakarak yürürken ileride bankta gözleri üzerimde olduğunu düşündüğüm iki kişi dikkatimi  çekmişti acaba kim bunlar derken arkamdan bir ses.

" Sen de mi? "dedi

Korku ile arkamı döndüğümde bir kız duruyordu siyah saçlı kahverengi gözlü ve benden birazcık kısa görünüyordu söylediği şey  aklıma gelince hemen öne atıldım.

"Anlamadım? "

"Okula yeni geldin sanırım?"

"Evet"

"Bak bu okulda yeni olduğun çok belli ve sen ilk gönden de göze battın bile"

"Anlamadım ne yaptım ki?  "

"Bak bu kişiler okuldaki herkesi tanır ve okulda kim yeni ise hemen fark ederler aynı seni fark ettikleri gibi"dedi az önceki bana bakan iki çocuğu gösterirken.

Onlara baktığımı gördüklerinde daha uzun olan gülümsemişti kaşlarımı çatıp ona bakıp yanındakine döndüm.

"Yani? "

"Ayy... Her yeni gelene bunları anlatmak da çok zor... Neyse işte bilirsin seni analiz ediyorlar, okulu onlar yönetiyor gibi birşey ve hep tekin de değiller "

"Bu ne?... Çete mi bunlar? "

"Hayır değil de aslında üç kişi takılıyorlar biri yok"

Neden böyle birşey diyordu ki bir insan ne yapabilirki en fazla öldürür bu da olmayacağına göre korkucak birşey yoktu çok abartıyordu bence

PSİKOPAT LİSELİMWhere stories live. Discover now