Capitolul 7

19 2 2
                                    

Am terminat de scris si am dat la pagina cu notite si acolo am vazut scris frumos cu litere mari " Maine tu si eu la cafeneaua din centru ' Caffee Lattee ' la ora 10 ! Sper sa vi ;) Te pup si Noapte buna ! " Am inceput sa urlu de fericire si am strans jurnalul la piept !

Daca acuma ziceti ca " La Molly ii place de Derrick " , atunci... da imi place de Derrick !! E un baiat atat de curajos , protector , dragut , frumos si misterios ❤ Pe scurt e un baiat perfect ❤ . Ahhh abea astept maine ❤ .

Mi-am pus jurnalul pe noptiera , am astans lampa si incet am adormit.

Dimineata m-am trezit fericita si plina de viata :) , m-am dus la baie si ca norocul nu era ocupata de Debby asa ca m-am spalat pe dinti , mi-am facut un dus scurt ,m-am dat cu un ruj roz nu tare strident si mi-am luat cordeluta cu floricele . Apoi am coborat rapid jos la masa si am mancat niste clatite cu ciocolata . Dupa m-am dus inapoi in camera si m-am imbracat cu o rochita cu Minnie ❤❤ ca sa fiu mai draguta :)) . M-am uitat in oglinda ca sa fiu sigura ca arat perfect si am plecat spre centru . Drumul a fost putin mai lung deoarece stau mai departe de centru dar pentru Derrick am mers ❤ . Cand am ajuns acolo el deja ma astepta cu un buchet mare de trandafiri in mana ❤ Domane ce dragut !!!

Eu : Nu era nevoie sa iei flori !

Derrick : Cum sa nu ii iau flori celei mai dragute fete ?

Eu : Aww Multumesc enorm ! Sunt superbe ! - sarutandu-l pe obraz -

Derrick : ^_^ Ok haide sa mergem la masina mea si te duc in cel mai dragut loc posibil.

Eu : Ok.. ❤

El a venit pe partea dreapta sa imi deschida usa , eu m-am urcat iar mai apoi s-a urcat si el la volan . M-a dus prima data intr-un parc unde ne-am plimbat linistiti pe langa lac , am dat de mancare ratustelor , ne-am ras , m-a dat intr-un leagan si m-am simtit ca un copil mic :)), a luat vata pe bat sa mancam apoi am mers la un parc de distracti unde ne-am dat in tunelul dragostei si ne-am dat in carusele. Incet a venit seara ...

Derrick : Iar pentru ultimul loc in care mergem vreau sa te leg la ochi ...

Eu : Nu stiu ce sa zic :)

Derrick : Haide v-a fi frumos ! ❤❤

Eu : Bine fie ! :*

Derrick m-a legat la ochi cand eram in masina si nu departe de unde am pornit am si coborat . A trebuit sa ma urc pe niste scari si a fost destul de dificil deoarece nu puteam vedea si imtr-un sfarsit am ajuns la locul surpriza pregatit de Derrick .

Derrick : Ok lasa-ma sa iti dau asta jos de pe ochi .

Eu : Bine.....


Sper ca v-a placut si astept pareri !! ❤

O poveste fara sfarsit Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum