Bölüm 15

317 30 14
                                    

Basın konferansı için yan yana oturan ikili bir an önce buradan çıkıp gitmek için  yanıp tutuşuyorlardı ama başlamasına daha on dakika vardı. Gazetecilerin parmaklarının klavye üzerinde hızla gidip gelmesi Sera'nın başının ağrımasına neden olurken Yoon Jae'nin kulağına doğru eğilip "Sadece yazılı açıklama yapsak yetmiyor muydu?" demişti sitemle. 

Genç adam zoraki olmasına rağmen büyüleyici bir gülümseme ile kıza eğilirken "Ben de öyle dedim ama annelerimiz kabul etmedi ne yapayım yani? Sence burada gösteri bebeği olmaktan mutlu mu görünüyorum?" demişti aynı sitemkar sesle. 

Sera oflamamak için zor duruyor yanında oturan annesini tamamen görmezden gelirken bir yandan da alçıda ki bacağının kaşınması ile iyice sinirleri bozuluyordu. Flashlar patlamaya başladığında sonunda vaktin geldiğini anlayan ikili gergin bir şekilde kaskatı bedenlerini daha dik hale getirebilirmiş gibi duruşlarını değiştirirken profesyonel bir ses basın konferansının açıldığını ilan etmişti.

Sera giriş cümlelerini o kadar iyi biliyordu ki artık dinlemese bile doğru yerde lafa girebiliyordu. Neden burada oldukları, ne konuşulacağı ve kişiler tanıtıldıktan sonra Sera ve Yoon Jae'nin önlerinde duran mikrofonların açılma sinyali gelirken boğazını temizleyip öne doğru eğilen Yoon Jae hafifçe gülümseyerek "Sonunda sıra bana geldi sanırım" derken basındaki tüm bayanlardan kıkırdama seslerinin yükselmesine gözlerini deviren Sera sadece genç adamın konuşmasını bitirmesini beklemeye karar vermişti. 

"Buraya kadar geldiğiniz için öncelikle hepinize teşekkür ederiz. Burada olma nedeninizi hepiniz biliyorsunuz. Ne yazık ki geçirmiş olduğumuz talihsiz bir kaza yüzünden nişan merasimimizi iptal etmek zorunda kaldık ama bunu daha fazla geciktirmememiz gerektiğini düşündüğümüz ve düğün tarihimizi ertelememek için nişan töreni yapmak yerine sizlerle bu mutlu haberi bu şekilde paylaşmaya karar verdik. Malumunuz Başkan Shin Sera'nın aurası birçok noktada dikkat çektiği için sevgili nişanlımın daha fazla nazar alıp kaza geçirmesini istemem"

Yoon Jae bunları söylerken Sera da kendini çocuğun elini morartmadan  olabilecek en sevgi dolu şekilde sıkmaya çalışmıştı ama yanındaki adamın onu sinirlendirmek istediğini bildiği için tırnaklarını derisine batırmaktan da kendini geri çekmemişti. Yoon Jae yine o  kontrollü gülüşü ile herkesin kalbini fethederken Sera'nın bu tavrı kimsenin dikkatini çekmemişti ama yavaş yavaş kendisinin de konuşması gerektiğini hissediyordu. 

"Efendim bu nişan haberi aynı zamanda şirketlerin birleşmesi konusunu da gündeme getiriyor. Şu an tüm iş piyasası Kore'nin en güçlü iki şirketi Taeyang ve Empire holdingin birleşmesinin korkusunu yaşıyor. Bu konuda söylemek istediğiniz bir şey var mı?"

"Arkadaşlar bu toplantının ana gündemi ben ve Sera diye düşünüyordum. İkimizin de şirketleri kurumsal yapıya sahipler birleşmek istiyorlarsa onlar da bizim gibi çıkıp açıklamalarını yaparlar. Bugün burada Empire Holding başkanı Shin Sera ya da Taeyang Grup başkanı Park Yoon Jae olarak bulunmuyoruz. Bugün sizinle mutluluğunu paylaşan genç bir çift Yoon Jae ve Sera olarak karşınızdayız."

"Efendim Shin Sera'nın geçirdiği kaza basında oldukça yer aldı. Bunun kaza değil de kasıtlı bir suikast olduğu söyleniyor."

"İnsanlar tarafından insanüstü hata yapmaz biri gibi görünse de Sera da her genç kız gibi nişanından önce telaşlı olduğu için istemediğimiz bir kaza geldi başımıza. Böyle saçma haberlerin gündemi oyaladığından bile haberimiz yoktu."

"Efendim son zamanlarda sizi Asterisk vokalisti Ahn Jae Hyun ile sıklıkla görüyoruz. Sera Hanım hastaneye kaldırıldığında da ziyaretine geldiği ve bir kavga yaşandığı bilgisini aldık."

Gölgedeki BenlikWhere stories live. Discover now