güven

13.1K 433 8
                                    

"İkizlerim olacak."

Kaya magazadakilerin duyabileceği şekilde Bağırmıştı. Magazadakiler bizi alkışlarken Maya ve selim yanımıza geldi.

"Tebrikler kardeşim. " dedi selim kaya'ya sarılırken. Maya hemen bana sarıldı. "Bunu nasıl benden saklarsın."
***

Maya'nın attığı triplerle alışveriş yapmıştık. Kaya ve selim çok yorulmuştu. Oturduğum yerden bütün elbiseleri getirmiştim. Bütün mağazalara tek tek girdik.

"Biraz yordum sizi galiba. "Dedim gülerken.

" Kaya bir daha sakın alyayi hamile bırakma. " dedi selim. Kaya selimin kafasına vurdu Bir kere.

" Ona ben karar veririm. "

" canımıza okudun bugün Alya. "Dedi Maya kahvelerimizi getirirken. Bana kafeyin yasak olduğu için meyve suyu içecektim.

" televizyonu açsanıza ne varmış Kanallarda bakalım. " Kaya isteyim üzerine televizyonu açtı kanallara baktık ama hiç bir şey yoktu. "Film izleyelim. "

" korku olsun."dedi selim. Selime cıkcıklayarak karşılık verdim.

"Dram olsun?"

Uzun bir kavga sonucu hamile olmamı kullanarak istediğimi yaptırdım. Oturduğum yerden herkese bir şeyler getirtiyordum. Onlarda ne istersem yapıyordu. Biraz şımarmıştım. " yastık ve portakal suyu alabilir miyim. "

" ben portakal suyunu getiriyorum. " Dedi maya selim ise yanındaki yastığı kafama attı. Kaya da yanındaki yastığı Selime fırlattı. Selim eğilince yastık maya'ya geldi. Maya elindeki bardağı düşürüp kırdı. Ben portakal suyunu bakarken selim Maya'yı yanına aldı.

"Selim şu filmi koy." dedi Kaya elindeki filmi selimin önüne atarken. Selim filmi takıp yerine otururkende Kaya geldi bana portakal suyu getirmişti. Kayaya sarılıp portakal suyunu aldım.

Filmin sonunda kız ve çocuk birlikte intihar etmişlerdi. Ben hüngür hüngür Ağlıyordum. Sanki ben yaşamışım gibi geliyordu. İçimden gelen bir hüzündü.

" Alya yeter 15 dakika oldu için dışına çıktı kes Ağlamayı artık. " Kaya belki Haklıydı ama hamileliğin getirdiği hormonlar sayesinde onu duygusuz biri olarak düşünüyordum.

" hepinizinden nefret ediyorum. Bu kadar duygusuz nasıl olabiliyorsunuz? " onları dinlemeden yukarı çıktım. Kapının önüne yorgan ve yastığı bırakıp kapımı kilitledim. Üstümü değiştirip yatağa girdim.

"Uyandığımda canım bol tereyağlı iskender çekti. "Kilitli kapıyı açtığımda Yorganın alınmadığını gördüm. Aşağı indiğimde Kaya yoktu. Dışarı çıkıp korumalara Kayayı aramalarını söyledim.

"Kaya Yetiş bebek geliyor sen gelmeden doğurmayacağım çabuk eve gel." telefonu kapatıp korumaya verdim koruma şaşırmıştı. " ben bol tereyağlı bir yok yok iki iyisimi sen üç porsiyon iskender söyle. "

" peki efendim. "

İçeri girip koltuğa yayıldım. Kanallarda gezerken en son sağlık programında durdum. Bir kadın programa bağlanmış hamile iken aldığı kilolar yüzünden kocasının artık onu beğenmediğini söylüyordu.

Ben şişmanlayınca Kaya beni sevmezse. Başka kızlara giderse. Ben çocuk bakarken o gününü gün ederse?diye düşünmeden edemedim.

" bebekler Nerede Doğdu mu yetisemedim mi? "

"Nereye gittin sabah sabah. " ayağa kalkıp ellerimi belime koydum. Kaya tek kaşını kaldırmış bana bakıyordu.

" çok isim var Alya daha fazla hormonlarına sabır edemeyeceğim. "

" kilo alıp çirkinleştim diye bunlar hep değil mi? Sevmiyorsun artık beni o sürtükler daha güzel çünkü. " Kaya bana sarılıp ellerini belime doladı.

" Özür dilerim seni kırmak istemedim sadece çocuklarımızın geleceği için Endişeliydim. Şimdiden birsürü düşmanları var. "

Kayaya sımsıkı sarıldım. O sırada koruma iskenderimi getirince Kayayı koltuğa itip yolumdan çektim. Koşarak iskenderimin olduğu poşeti aldım. Hemen masaya oturdum. Kaya bana şaşkın şaşkın bakarken ben yemeğe başlamıştım.

Bir porsiyondan sonra kendimi kötü hissetmeye başlamıştım. Sabah sabah yemiştim ve fazla yağlıydı. Ağzımı kapatarak tuvalete koşarken Kaya peşimden geldi. Tuvaletin önüne oturup kusmaya başladım.

İçim dışına çıkana kadar kustuktan sonra Kaya beni kucağında odaya çıkardı. Üstünü değiştirip yatağa yatırdı. "Benim yaramaz bebeğim. "

" ben bebek değilim. " diyip dudak buzunce Kaya güldü. Alnıma öpücük kondurdu.

"Biraz dinlen ben aşağıdayım. " kaya'nın kolunu tutup durmasını sağladım. Yanıma çekip sımsıkı sarıldım.

"Gitme. Benimle kal. " Kaya ile yatağa girdik. Kaya bana sımsıkı sarılmıştı. Gözlerimi huzurlu kolları arasında yumdum.

Mafyam (Askıda)Where stories live. Discover now