giris...

125K 290 62
                                    

Sabahin ilk isiklari goz kapaklarimdan iceri girecek kadar agir ve sicakti. Havva sultan sabah sabah kargalar kahvaltisini yapmadan uyanmis yine.
Zaten gozlerimi acamiyorum ki uykum var bide havva sultanin mutfaktan kahvalti hazirladiginin sesleri geliyo uyuyana sukur olsun .
Havva sultan annem gibidir . 18 senedir bana o bakmis tabi birde babam var , annem ben 2 yasimdayken vefat etmis havva sultan bizim aile yakinimiz babannem mi desem annem mi desem aman ya ne dersem deyim iyiki var o . Iste boyle iki yasindayken annem vefat edince babam ve havva sultan bana bakmislar babam biraz sert , kizgin, huysuz dur ama bana hic kiyamaz . Anneme cok benzedigimi dusunur bu yuzden bana kiyamaz. Havva sultan desen her sabah erkenden uyanir kahvalti hazirlar beni uyandirir dertlerimi dinler, moralim bozuk oldugunda beni dinler benim rahatlamami saglar.
Yine gunlerden cuma en sevdigim gun , kalktim biran once yataktan elimi yuzumu yikamak icin banyoya gittim aynada iki tane mavi gozle karsi karsiya kaldim . Evet tahmin ettiginiz gibi gozlerim mavi sacim sari ten rengim beyaz zaten annemde bulgar gocmeniymis ona benzedigime gore..
Iste elimi yuzumu yikadim , eyeliner ve rumelimi cekip saclarima hafif dalga verdim . Tekrar odama gidip siyah sortumu giydim ustune gobegim acik pembe askili bluzumu giydim ayakkabi olarak pembe sandaletlerim ideal bence cantada siyah olsun . Iste kahvalti masasina gittigimde babamla sultanim beni bekliyorlarmis. " geldim geldim fazla beklememissinizdir umarim " dedim. " bekleyen bekleyene universiteden arkadasinin birisi aradi sabah sebihayla buluscaktik ama gec kaldi dedi " babam. " ya ben onu tamamen aklimdan cikardim baba kusura bakmayin kahvaltiyi disarda yaparim ama arkadasim daha fazla beklemesin ben gidiyorum" deyip yanagina opucuk kondurdum hemen kosar adimlarla evin garajina kostum. Arabami calistirmaya calissamda inat etti calismadi . Bende asagi mahallede ki otobus duragina gidip otobus beklemeye basladim . Hele sukur bitane gelmisti bindim bende . Nerde oturdugumu soracaksiniz demi? Ankara da oturuyorum ben sessiz sakin iyi hos bi sehir kendi halinde iste. Universitedeki arkadasimla bulusucaz bugun. Istanbula gitme plani yapicaz falan.

Sexden EvliligeHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin