askin baslangici..

65.8K 219 59
                                    

Berkenin uyudugunu biliyordum bu yuzden rahat rahat ona bakip inceleyebilirdim.
Gozlerimi kacirmaksizin ona bakarken biraz daha yaklastim ve biraz daha ..aksam olmustu ev karanlikti ve elektirkler yoktu. Esyalar biran once gelsede bizde kendi evimize gitsek diye dusunupduruyordum . Birden hayallerin arasinda boguldum; Berkeyle evlensek ne guzel olur diye dusunup duruyordum. Sonra birden aklimdaki haylleri kaybettim ve sesli bir sekilde
-" sevgilinde vardir simdi senin"
Dedim ama demez olaydim ya berke duyduysa uf Allah kahretmesin.
Biraz daha yanina sokuldum ve tam kafami yaklastirip gozleri acikmi diye bakacakken birden dudagima yapisti..

Yalan degil tamamen gercek . Birden dudagima yapisti oyle bir opuyorduki beni dudaklarimin tamamini icine almisti . Ne hissettigimi anlayamazsiniz . Okadar guzel duyguki..
Hala opmeye devam ediyordu tabi bende karsilik verdim .
Dudaklarimizin birlesmesi okadar guzelki tam anlamiyla opusuyoruz.
Yavas yavas beni kendine cekti, uzandigi yataktan dogrulup beni kucagina otutturdu. Seyim seyinin ustundeydi ve sertlestigini hissedebiliyordum.

Zaten ustumde askili bluz vardi onuda yavasca cikardi. Sadece sutyenliydim. Altimda mini sortum vardi. Onun ustunde mavi tisortu vardi. Bende yerimde duramiyordum zaten tisortunu cikarmasina yardim ettim. Elim kemerine dogru gitti ve dudagima tekrardan yapisti. Beni kucagina cekmeye calisiyordu. Ama korktugumdan emindim . Daha once hic bi erkege bukadar yaklasmamistim hatta opmemistim.
Korkuyordum bana zarar vermesinden ama karsida koyamiyordum.
Daha sonra kemerini yavasca cozdum altindaki siyah dar pantolonunu yavas yavas cikarmaya basladim. Sadece boxeriyle kaldi. Bende sadece sutyen ve sortluydum. Elini sortuma uzatinca korktum geri cekildim. Sessizdik sadece onun nefes sesi beni azdirmaya yetiyordu. Korktugumu anlayinca
-" korkma acimaz " dedi.
-" hayir!! Henuz hazir degilim ben boyle birseye" dedim.
-" sen korkma ben sana aci vermem" dedi.
Evet korkuyordum ama yasim 20
ve gercekten hazir degilim boyle seylere.
Ama batti balik yan gidermis devam ettim kaldigim yerden.
Ev karanlikti birbirimizi gorebiliyorduk ama.
Yavasca sortumu cikardi altimda tangam vardi. Yavasca ustune dogru yattim. O oturuyordu bacaklarini acmis bende apacik sekilde ona dogru yuz ustu uzandim.
Agzim tamda boxerinin ustundeydi.
Yavasca boxerini cikarmasini soyledim sen cikar cevabini verdi.
Agzimla boxerini isirip asagiya cektim o anda seyini gordum , sey iste ...

Zaten havaya kalkmisti azmaktan. Bende ustune ustune gittim onune oturdum ve sutyenimin arkasini actim . Yavasca yuzumu ona dogru dondum. Memelerime dokunuyordu tek eliyle de tangami cikarmaya calisiyordu.
Bende yavasca tangami cikardim ikimizde tamamen cirilciplaktik. Yavasca egildim seyini agzima aldim boyle sepsert biseydi. Ama azdigini cok belli ediyodu resmen kendini zor tutuyordu bana dokanmamak icin.
" ohhhhh!!!! , ahhhhh, aynen devammm yala yalaa hadi az daha bogazina kadar degmeli hadiii!! ,ohhhh yala yala....!!!!"
Tamda bu sesleri cikariyordu.
Isirmaya basladim resmen isiriyordum aciyordu ama birakamiyordu beni " kafami cekiyordu kendine hadii hadiii isirma yala diyipduruyordu."
cok sicakti seyi dokandikca havaya zipliyordu resmen. Seyini havaya kaldirip dasaklarini yalamaya basladim . Cok guzeldi tadi sadece tek bildigim azdigim di.
Yavas yavas beni kendine cekmeye basladi ikimizde birbirimizin ciplak tenine dokunup aziyprduk. Once memelerimi yalamaya basladi sonra beni ters cevirip sokmaya basladi. Evet kizligimi ilk o alacakti. Once yavas yavas sokuyordu.
-" ahhhh! Cok aciyo !!!! Yapmaaa ! Hadii hadi az daha !!! "
-" acimaz acimaz acimaz susss ohh"
Bu sesler cikarken birden cikardi sikini amimdan. Egildi gotumu yalamaya basladi cok fenaydi azmaktan artik basim donuyordu.
-" yeter ya nolursun birak gideyim" dedim okadar azdim ki ne yapacagimi bilmiyordum.
Sikini amima soktugunda yavas yavas ah demeye basladim daha sonra ise sertce bi vurdu kizligim gitmisti . Kan geldi peceteyle sildi.
sikmeye devam etti boyle her vurusunda canim acisada zevkten kuduruyordum.
"sik beni sikkk hadi yavas olma hizlan hadiiii."
O sadece ohlarken bende ahh ahh demekten kendimi alamiyordum biraz sonra bosaldi ama icime bosaldi. Icimdeki siviyi hissedebiliyordum . Agzimla seyini yalamaya devam ettim . Sonra tamam artik yeter diyerek ustumu giyindim. Oda giyindi biraz sonra zil caldi adamlar esyalari getirmis .
Eve koyduktan sonra esyalari evden ayrildik arabasiyla beni kendi evime birakti. Hic konusmadik o andan sonra. Arabadan inip eve girince telefonuma mesaj gelmis. " cok guzeldi seni seviyorum."
" bende seni " dedim.

Sexden EvliligeDonde viven las historias. Descúbrelo ahora