Bölüm 2

552 28 0
                                    

"SİYAH ADAM"

Sorduğum soruya cevap ararken yine uyanmıştım derin rüyalardan , hissetmediğim çok duygu var ama çoğunu neden hissetmek bu kadar zor ve uzakdı .

Neden birşeylerin bedelini yine ben ödüyorum?
Susmak zordur aslında onca laftan sözden sonra susabilmek kendini tutabilmek .

Her yerde onun hatalarından bir parça bulmak ,
haykırmak istersiniz yüzüne , ama sandığınızdan daha uzaktır size...

Okul bu gün daha soğuktu benim için sanki bu gün gidersem kötü birşey olacakmış gibi hissediyordum ama mecburdumda gitmezsem bu sene sınıfta kalacaktım.

Biliyordum ama , gitmeyeceğimide biliyordum evden yine tamamen siyah giyinip çıktım boş sokaklarda turlarken dünkü beni takip eden kişiyi düşünüyordum.

Aklımdan çıkmıyordu o kimdi ve beni neden takip ediyordu. Birinin beni takip ettiğine emindim ama çok kurcalayıp bir sorun çıkarmakta istemiyordum.

Okulun önünden geçerken Ezgi'nin etrafındaki erkekleri gördüm.
Gördüğüm manzara karşısında tabiki sakin ve sessiz kalamayacağımı bende biliyordum okulun çok yüksek olamayan duvarından hızlıca atlayıp Ezgi'nin yanına doğru koştum, çocuklardan birisinin sapkasından tutup geriye doğru çektim oraya dalıp hepsinin gözünün içine baktım :

"Napıyorsunuz lan ?"

Aralarından birisi atlayıp

"Beyler yürüyün gidelim bu kıza bulaşmayalım Şimdi "

Hepsi yavaş yavaş dağılıp gitmeye başladılar , Ezgi'ye sertçe bakıp

"Ezgi bir daha böyle birşey görürsem sen benim için bitersin benim arkadaşım veya yanımdaki birisi asla böyle bir şey yapamaz , yaptırmam da "

Başını hafif öne eğip :

"Ya düşündüğün gibi değil sadece konu-"

"Lan ne düşünmesi gördüm ben resmen , yürü sınıfa bende geliyorum , bekleme yürü "

Hafif kolundan itip etrafımda baktım ve arkasından yürümeye başladım. Okuldan sonra yapacağım hiçbirşey yoktu ,sosyal hayatım pek hareketli değildi . Eve doğru ilerlerken Ezgi yanımda belirdi

"Küstünmü bana ? Aşkım sölönöm küsme bana "

Cevap vermeseydim konuşmaya devam edicekti bu yüzden geçiştirerek

"Yok sadece azını burnunu dağıtasım var " dedim.

Koluma girip sirinlik yapmaya başlamıştı , ama gerçektende çok tatlıydı bu halleri ondan birşey diyemiyordum.
Evlerimiz gözükmeye başlamıştı sokağın sonunda siyah birkaç adam görüyordum beni sürekli takip eden kişiyle bir alakası olabilirmiydi ? Kötü davrandığım kişilerden birisimiydi yada ? Yol boyunca rahatsızdım zaten birde bu siyah adamlar noktayı koymuştu olaya artık el atmam için .

"Buyrun beyler birisine mi bakıyorsunuz ?"

Adamlar birbirine bakıp işaret yaptılar hiçbiri cevap vermeyip arabaya bindiler , bu çok gıcık bir durumdu beni tınlamamari .

"Lan kime diyorum "

Hiç umursamadan arabayı çalıştırdı sinirlenmeye başlamıştım arabanın önüne sertçe tekme atıp tekrar adamlara baktım , hiç yüzüme bile bakmadan sürüp gidiyorlardı

"Ya Selin boşver tanımadığını adamlara bulaşma ya geldi eve girelim " dedi Ezgi

Zaten adamlarda çoktan gitmişti. Elimi cebime götürüp anahtarımı aradım,bir yandan çıkarırken bir yandanda adamların arkasından bakıyordum . Kapıyı yavaşça açıp içeri girdim , kimse yok gibi gözüküyordu. Odama girip yatağıma oturdum hemen üzerimdeki kıyafetleri çıkarmak için ayağa kalktığımda sırada yatağımın üzerinde bir notun oluduğunu fark ettim meraklı gözlerle kâğıda baktım , yavaş hareketlerle elime aldım . Cidden içindekini merak ediyordum ama filmlerdeki gibi yavaş yavaş kâğıdı açmaya başladım. Beyaz bir yazıyla :
" İYİKİ DOĞDUN K.K "

TakipçiWhere stories live. Discover now