eight

598 90 2
                                    


SONG[S] FOR CHAPTER 8

Rihanna – We found love

Lana Del Rey – Summertime sadness [Miley Cyrus cover.]

Chapter 8

☁Luna☁

„Potrebujem ťa rovnako ako srdce, potrebuje tlkot."

Luna obdivovala Louisovu tvár, každé jej miestečko. Bol dokonalý, ale zároveň bol tak ďaleko od dokonalosti, to nútilo Lunu sa pousmiať nad tým, aký Louis je. Luna vedela, že Louis stále spí, vďaka jeho jemnému a tichému chrápaniu, ktoré vydával.

Lunine hebké prsty kopírovali Louisovu nahú hruď, až k jeho ruke, dole jeho rukou ako ju spojila s tou jej, bozkávajúc jeho hánky, jeden za druhým, predtým ako ju položila na jej miesto. Lunine ruky sa opatrne dostali do Louisových jemných vlasov, ktorých sa milovala dotýkať. Hrala sa s nimi a prehrabávala ich, čo spôsobilo malý vzdych, unikajúci z Louisových pier.

Luna odtiahla jej ruku preč, lem preto, aby mohla vziať tú jeho a položiť ju na vrch jeho hlavy. „Ne-neprestávaj," Zamumlal, začínajúc šúchať jeho rukou tú jej. Luna sa jemne zasmiala a opäť sa začala hrať s Louisovými vlasmi, ako Louis otvoril oči.

„Dobré ráno," Pošepkal a vzal Luninu ruku do svojej, bozkávajúc ju. Luna sa usmiala. „Dobré ráno," Odpovedala, hľadiac do jeho očí. Sú prekrásne, hoci väčšina farby z nich vymizla.

„Môžem ťa možno pobozkať znovu? Len raz?" Spýtal sa Louis so strachom v jeho hlase, keď sa usmial. Lunu ochromilo v prekvapení, s ťažkosťou sa nadýchla, než prikývla.

„Áno,"

Louis sa znovu usmial a dotkol sa Luniného líca, prebiehajúc po ňom prstom a potom sa k nej naklonil, pokladajúc jeho pery na jej. Jej pery boli ako domov, teplé a jemné voči Louisovi, boli niečím, čo nechcete nikdy stratiť. Ich pery sa rovnomerne pohybovali rovnako ako včera, pokojne zaľúbene. Niečo, čo Louis nevedel, že bude cítiť a niečo, čo si Luna nikdy nemyslela, že môže dať. Obaja pociťovali ohňostroje vo vnútri bozkov, ktoré boli nežne zdieľané medzi nimi.

V temnote Louisovho zraku sa prevalil cez Lunu, aby chytil jej tvár lepšie a pritiahnuť si ju dokonca aj bližšie k nemu. „Tak jemné," Hmkol, ako sa odtiahol a jeho prstom prešiel po Luninej spodnej pere. Luna sa usmiala.

„Hmmm... Prajem si, aby som sa takto mohol prebúdzať stále," Povedala, povzdychajúc si, pretože vedela, že s ním nebude navždy. „Chceš niečo jesť?" Louis cúvol od Luny, krútiac hlavou. „Ani čaj? Hm?"

„Vlastne, čaj by bol fajn." Zaškeril sa, preťahujúc sa na posteli, keď sa posadil na kraj. Luna sa jemne a tíško zahihňala, ako Louis vstával, jeho vlasy boli strapaté, robili ho ešte viac chutným. „Ideš niečo vziať?" Spýtal sa a vzal Luninu ruku do jeho potom, čo ju hľadal.

„Myslím, že len čaj. Nie som práve hladná." Odpovedala Luna, ako pevne držala Louisovu ruku a pomohla mu zísť schody.

Louis sa posadil na jednu zo stoličiek v kuchyni a pozrel sa dole, keď Luna behala po kuchyni. Predtým, než mohla dokončiť, čo začala, Louisov mobil začal zvoniť. Bez opýtania prešla k jeho mobilu, vidiac meno na obrazovke.

„To je Harry." Povie.

„Mohla by si odpovedať za mňa?"

„Ahoj?"

„Ahoj, to je Luna?"

„Áno, ale môžem ti dať Louisa, ak chceš." Povie Luna, ako pevne zovrie mobil medzi jej uchom a ramenom. „Tu máš." Pošepká mu a venovala mu rýchly bozk na jeho pery, sotva dotýkajúc sa ich.

„Okay," Luna sa cítila zmätene, keď sa posadila na jedálenskú stoličku. „No... mrzí ma to, ale potrebujem ho vziať späť do nemocnice, dnes." Povzdychol si, nútiac Lunu cítiť sa skleslo.

„P-prečo?"

„Nepýtaj sa prečo, Luna, proste musím, okay? Budem čakať pred nemocnicou, o piatej po obede." Ukončil rozhovor, nechávajúc Lunu zmätenú a trochu vystrašenú. Kráčala do kuchyne a položila mobil na stôl. Louis sa postavil a hľadal Lunine telo, priťahujúc si ho k sebe. Konečne sa cíti úplne pohodlne a v bezpečí Luniných rukách – ako keby boli určené, aby ho držali.

„Kto to bol?" Pošepkal Louis a položil svoje čelo na Lunine rameno.

„Harry."

„Čo chcel?"

„Ehm... Nie som si istá, ale chce, aby som ťa vzala do nemocnice o piatej." Zamumlala.

„Prečo?" Spýtal sa Louis a pobozkal miesto, ktoré držalo jeho čelo.

„N-netuším."

_____________________________

Táto časť je trochu zamotaná, snažila som sa ju preložiť, čo najlepšie, ale nedokážem ovplyvniť veci, ktoré sú tam napísané, napr. Luna povedala, že volá Harry a Louis sa jej potom spýtal, kto to bol:D takže, je to preložené tak ako to tam je napísané!:D♥ 




I'm Louis ☾ || tomlinsonWhere stories live. Discover now