14.

420 35 0
                                    

Ross

Nemohl jsem uvěřit svým očím....Nějaká nestvůra chytla Mel pod krkem. Neměl jsem zrovna meč u sebe, tak jsem musel improvizovat. Popadl jsem slunečník a běžel zachránit Melissu. 
Nevím co to mohlo být, ale v tu chvíli mi to bylo jedno.
Bodl jsem ji slunečníkem, ale nic to neudělalo. Nestvůra mě odhodila a já se praštil hlavou o zeď.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------
Melissa

Hydra mě držela pod krkem. Ross se mě snažil zachránit, ale marně. Hydra ho odhodila a on se praštil hlavou o zeď. Chtěla jsem si vzít z kapsy Anaklusmos II (tak ho nazvali Percy a Tyson, podle Percyho meče), ale nemohla jsem, protože mě pevně držela kolem krku. Přiběhli k nám Percy, Grover, Annabeth a Sebastian. Annabeth s Groverem běželi za Rossem. Percy vytáhl Anaklusmos a Sebastian luk a šípy. Sebastian po ní střílel šípy, ty se akorát zabodly do těla a víc to hydru rozdráždilo. Rozběhla se za ním a mě pustila. Zřítila jsem se na zem a konečně mohla dýchat. Když už jsem dýchala normálně vytáhla jsem meč a šla pomoct Sebastianovi a Percymu. Problém u hydry je, že když ji uřízneš hlavu narostou ji další dvě. Jejich pět hlav útočilo po mě, Percym a Sebastianovi. Podařilo se mi ji useknout jednu hlavu, ale jak jsem se před tím zmiňovala nerostou jí dvě další. Rozběhla jsem se k ní, ale ona mě odhodila ocasem. Percy byl skoro na jejich zádech, ale jeho odhodila. Sebastian rychle přeběhl po jejích zádech a v rukách držel dýku. Byl nachystaný jí do hydry zabodnout, ale zastavil.
,,Na co čekáš, zabij ji!'' zařvala jsem na něho. On se jen usmál a spustil ruce podél těla.
,,To by se ti tak líbilo.'' zařval na zpátek.
,,Kdo by si myslel, že proroctví vybere tebe jako spásu světa?'' vysmíval se mi.
,,Takovou nulu.'' přistoupil ke mě a zvedl mi hlavu.
,,Jsi jen další figurka ve hře. Ve hře ve které nepřežiješ.'' hodil mě zpátky na zem.
,,Poseidonovi děti jsou evidentně moc důvěřiví.  ,,Nikdy jsem nepoznal holku, která by byla nádhernější než Afroditiny dcery, obětovala se pro záchranu tábora a bojovala jako největší hrdinové světa.'' . Nemohu uvěřit, že si mi to věřila.'' zasmál se
,,Melissa Hártová se zapíše do historie jako zkáza světa.'' řekl a podíval se na mě.
,,Poseidon musí být na tebe pyšný.'' kopl mě do břicha. Oči jsem měla plné slz. Viděla jsem Rosse, že se probral i Percyho.
,,Kde je trojzubec?'' procedila jsem mezi zuby a pokusila se vstát
,,Neboj zítra ho uvidíš i svého otce.'' řekl. On drží Poseidona jako rukojmí? Sebastian přistoupil k hydře a pohladil ji po jedné z několika hlav. Z kapsy vytáhl nějaký amulet.
,,Tak zítra, hrdinko.'' zasmál se a zmizel i hydrou. Sedla jsem si a snažila se to všechno pobrat do hlavy. Ross se ke mě dobelhal a hned mě objal.
,,Pomůžeme ti.'' ujišťoval mě a pevně držel v objetí. Odstrčila jsem ho od sebe a stoupla si na kraj bazénu. Voda pomalu nabírala rudou barvu. Nebe se zaplnilo bouřkovými mraky. Bohové zuří. Zítra se odehraje boj ''dcery moře proti synu měsíce'' a jeden z nás nepřežije.


Olymp: Nový příběhKde žijí příběhy. Začni objevovat