Kapitel 23

328 28 3
                                    

Inte redigerat bc jag orkar inte ;)

Det har gått tre dagar sedan Ogge blev utsläppt från häktet, fortfarande har inte Dominic -killen som Ogge slog ner- erskänt sitt brott, vilket har gjort att vi måste få uppskjuta all träning och inspelningar samt intervjuer då polisen ville ha Ogge i uppsikt om det visar sig att Ogge har ljugit eller något sådant.

Just nu var jag hemma hos Ogge och förberedde en film genom deras Netflix. Jag vart nere och poppade popcorn och hällde upp godis plus chips i olika skålar. Ogge vart hos polisen och skulle berätta sin version av händelse natten och han skulle även få lyssna på några av vittnena och en av dem vart Oscar.

Felix hade åkt in till stan för att fixa en dejt mes Oscar som han inte visste om. Jag planerade samma sak, fast mer hemstad då.

När jag håller på att lägga ut lite rosenblad på Ogges bäddade säng hör jag hur ytterdörren öppnas och Ogges röst lyder igenom huset. "Omar?" Ropar han frågande och jag gör hur han öppnar brevet i hallen. Han går runt på nedervåningen och öppnar alla brev jag har placerat ut innan jag hör han i trappan. Jag tar tag i rosen och biter mig nervöst i läppen. Snart öppnas hans dörr och där står han med en mössa på huvudet och en snygg svart t-shirt på överkroppen, samt ett par tighta svarta jeans på benen.

Jävlar vad snygg

"Omar?" Frågade han chockat med stora ögon och kollade på min bara överkropp och mina taight beklädda ben. Jag slickad mig om mina läppar innan han gick raskt fram till mig, han tar rosen lägger den på skrivbordet och pressar sig emot mig. Hans händer hamnar på min rumpa och klämmer till. Ett stön lämnar min strupe och Ogge pressar sina läppar mot min hals och lämnar en hop av mörka sugmärken som syns tydligt även på min gyllenhyade hals. "Ogge" stönade jag och jag kände hur hans jeans blev mindre vid hans speciella parti. "Omar" stönade han mot min hals och jag började sakta gnida mitt skrev emot hans. Han hmmade och lämnade sugmärken på andra sidan av min hals. Mina jeans hade som hans blitt tightare då det blev mer erotiskt än vad jag hade tänkt.

Jag sträckte på halsen så han skulle få mer plats med mer sugmärken. Han började backa mig tills mina ben slog i sängen och jag faller ner på det rosen klädda täcket. Han började erotiskt gnida sitt parti mot mitt vilket gjorde att ett lite väl högt än menat stön lämnar min strupe. "Ta mig" stönade jag och lade mig i mitten av sängen. "Åh jag ska ta dig" sade han och bet sig i läppen. Han tog tag i ett band och knöt ihop mina handleder med hans sänggavel. Han sätter sedan på mig en ögonbindel. Jag känner hur han låter sina läppar vandra över min över kropp.

Han slickar min mage och kysser den neråt. Han knäpper upp mina jeans och drar ner dem. Min andning Blir mer genast mer häftig då jag förstår vad han är påväg att göra. "Ogge" mumlade jag Och jag kände hur han log emot min hud. "Just nu är jag inte Ogge" sade han och vandrade upp frö min hals upp till mina läppar. "Jag är Daddy" viskade han i mitt öra och bet tag i min öronsnibb innan hans läppar försvann.

Jag känner hur det kommer en kall bris emot mig neder parti jag köper hur han greppar om om mig innan jag försvinner i hans mun.

Hans mun arbetade kraftigt om mig.

。。。。。
Vem har saknat att jag skriver på denna?
Vad tyckte ni om detta kapitel?
Skriv gärna det i kommentarerna och rösta också när ni ändå är här

-xoxo

Cry Baby | foscar UNDER REDIGERINGWhere stories live. Discover now