Kapitel 2

1.6K 58 12
                                    

Oscar


Jag slog mig ner i den hyfsat stora tygsoffan i Felix vardagsrum. Som jag hade förstått det så var detta hans mammas hus då hans föräldrar var skilda, men dem var tillfälligt i Umeå på skid semester. Felix skulle med men han ville prioritera skolan. Jag tog upp min mobil och scrollade igenom mina sociala medier, alltså Twitter och Snapchat, men inget intressant. Några från skolan hade frågat vart jag var men orkade inte svara dem. Felix slog sig ner med två skålar med flingor, han startade TVn och ett gammalt avsnitt av Så mycket bättre var igång. Jag tog en utav skålarna och började äta på dem goda flingorna. Felix log emot mig med sin mun full med flingor vilket gjorde så hans kinder stack ut och såg ut som en ekorre. Jag log och tog en till sked av flingorna. Att jag skulle sitta hemma hos Felix Sandman en Torsdag istället för att vara i skolan, och umgås var helt utanför min fantasi. Jag hade högst drömt om att snacka lätt med killen, men istället har jag redan haft ett hångel och festat med honom.

"När jag bodde i Göteborg så föll jag för en kille som var en utav mina vänner. Det var inget speciellt så då jag aldrig hade haft ett förhållande och alla snackade hela tiden om att det var okej att gilla samma kön. Men han tog det inte speciellt bra. Jag blev jätte ledsen, vilket påverkade min skolgång. Mamma och pappa började tjafsa mycket, dem trodde inte jag hörde men jag gjorde det iallafall. Dem bestämde sig för att flytta hit till Stockholm och sedan separera här. Jag tog det rätt hårt i början då jag ville ha en hel familj inte en som var itu. Men jag hade och har en väldigt vis storasyster som lärde mig att alla familjer inte kan vara perfekta. Alla har sina problem. Jag accepterade det då och fick ett hyfsat positiv inblick om att bo här. Men nä jag började högstadiet så märkte jag snabbt att vara homosexuell i en av dem 'högre skolorna' var inte okej. Där såg jag min chans att dölja mitt riktiga liv då jag hatar när folk jag inte känner så bra vet massor av saker om mig. Det tog liksom två dagar innan det hade kommit ut att jag var gay. " Han tog en paus och slutade lite med att pilla med mitt hår där jag låg lutad emot hans -muskulösa- bröst. "Min syster gav mig idén att börja i kampsport för att höja mitt självförtroende. Hon vet om allt i mitt liv, om min falska personlighet i skolan, mina föräldrar gör också det men dem är inte riktigt lika förståeliga."

"Jag skaffade rätt många kompisar på klubben som står mig nära och vet om min sexualitet, sen så när jag började gymnasiet, efter att mitt utseende hade blivit väldigt bra plus tatueringarna så, för att dölja mitt riktiga jag så slutade jag gå på idrotten för då skulle allt bara vara lönlöst." Jag nickade samtidigt som jag lekte med hans vänstra hand. "Varje tatuering betyder något, som denna, min farmor älskar pioner och pion betyder ilska på blomspråket. Hon brukar ge mig pioner varje gång jag ska tävla eller har det svårt, det är hennes sätt att säga 'fortsätt kämpa'" Han pekade på en stor tatuering på hans vänstra underarm som visade konturer av två pioner. "Denna är för att min pappa har typ en grej för döskallar och jag älskar honom väldigt mycket. Indian kronan är för att mamma har en grej för indianer. Vet inte men jag älskar dem båda så jag kombinerade dem som en döskalle med en hövding krona" Jag log och strök mina fingrar över hans tatuerade arm. Döskalle indianen satt vid hans armveck och sträckte ner sig till pionerna som täckte hans vrist. "Har du funderat på någon ny?" Jag kollade upp på han och han log. "Ja, ett slags rovdjur på handen men vet inte vad än. Men det blir ju efter studenten då" Jag log och strök hans hand. På andra sidan av hans underarm där dem andra tatueringarna inte nådde fanns en drömfångare. Jag log över att se hans arm och för att vara ärlig så passade han väldigt bra i det också.


"Ska vi gå till stan?" Frågade han efter en tystnad, jag tänkte en stund men nickade sedan. Vi kan ju inte sitta inne hela dagen. Felix gick upp för att byta om och jag hade börjat att diska, för jag är gästvänlig och han lät mig faktiskt sova här. Jag torkade av mina händer när jag var färdig och gick ut till hallen. "Här, du kan få låna denna" Han slängde en grön luvtröja på mig som jag tog fundersamt emot. "Jag kan ha mina kläd-" Han avbröt mig genom att kyssa mig innan han började att knäppa upp min skjorta. "F-felix" stammade jag vilket fick han att börja le. "Bara hjälpte dig på traven" han blinkade med ena ögat innan han drog av mig min skjorta. Jag drog på mig luvtröjan och kollade mig i spegeln som fanns i hallen.

"Felix" jag vände mig emot hans håll och blängde på honom. "Denna tröja är större än min framtid" Han skrattade lätt och drog mig emot hans bröst och kramade mig. "Så mysig" mumlade han emot mitt hår.

Inne i stan gick vi bredvid varandra och hade ett livligt samtal. Det var inte mycket folk i vår ålder ute nu då dem flesta var i skolan. "Vart ska vi äta?" frågade han och jag rykte på mina axlar. "vad som går bra" Han tog min hand och flätade ihop våra fingrar. "Hoppas du gillar sushi" Han log sött och svängde barnsligt med våra händer mellan oss. Jag skrattade åt hans beteende och hur söt han egentligen var. Han stannade framför mig med sitt hår hängandes framför ögonen, hans ögon som hade en busig glimt och hans röda luvtröja som var lite för stor för han också. Plus att den röda luvan var över hans huvud som gjorde han mycket sötare. Han log emot mig, jag inspekterade han medans vi gick. Han var så jävla attraktiv. Hans smala ben som var nerkörda i ett par svarta tighta jeans med hål på knäna och ett skärp på det. Jag var så glad att det faktiskt var jag som fick hålla hans hand just nu och ingen annan.

Inne på sushi stället så smyg tog jag en bild när han satt och kollade med en drömmande blick på maten. Jag log lite vilket fick Felix att reagera. "Vad?" Jag skakade på mitt huvud samtidigt som jag redigerade bilden. "De du"

Jag lade undan mobilen och log emot han, han tog upp sin iPhone 6a och gick in på Instagram och raderade alla sina gamla bilder och bytte profil bild samt redigerade texten i hans profil. Till någonting med Supreme typ, "Supreme is my babe" sade han och log emot mig och jag log tillbaka, "Gucci är min babe" sade jag och han skrattade. Jag kollade ut genom fönstret ut till gatan när jag såg vem som rörde sig emot oss. Jocke. "Fan" Felix kollade underligt på mig, jag tog en sushi och nickade emot dörren som Jocke precis hade öppnat. "Men du måste skoja" Muttrade han och innan jag visste det så var en hand på min axel.

Cry Baby | foscar UNDER REDIGERINGWhere stories live. Discover now