Chce to čas

13.8K 827 67
                                    

Odtáhl se od mých rtů a čelem se opřel o mé,špičky našich nosů se dotýkaly a já cítila jak se můj dech míchá s tím jeho.

"Po tomhle jsem toužil dlouho"

Hlasitě jsem polkla a pomalu jsem otevírala oči,které jsem měla doposud zavřené..pootevřela jsem ústa a lapala jsem po studeném vzduchu.Držel mou hlavu v šachu a palci mě hladil po čelisti,přitom mě pozoroval a když jsem byla moc dlouho potichu odtáhl se ještě víc "Řekni něco,prosím" upřel na mě oříškově hnědé oči a jeho pohled se vpíjel hluboko do mojí mysli.

"Co to na mě hraješ?" 

Zeptala jsem se ho a zvedla jsem ruce k těm jeho a stáhla jsem je dolů..vstala jsem na nohy a oklepala jsem ze sebe sníh,do kterého jsem jako brambora spadla.Adam se na mě nechápavě podíval "Co bych na tebe měl hrát?"

Uchechtla jsem se a pohodila jsem rukama kolem sebe "Nedělej ze sebe pitomce..je to hra jak mě dostat do postele? Využít slabiny?!" pověděla jsem se zvýšeným hlasem a knedlíkem v krku.Adam se zamračil ještě víc a také vstal na nohy "Proč si myslíš,že tě chci dostat do postele?!"

"Znám tě Adame..jsi jako ostatní kluci,taky jsi měl vždy holku na jednu noc..proč bych já měla být výjimka,že?"

Adam zatnul ruce v pěst "V tom případě mě vůbec neznáš Nicol" zabručel a popošel ke mě krok dopředu,nadechla jsem se a couvla jsem o krok zpět "Proč ses neurazil a neodešel pryč?" vyjela jsem po něm a couvala jsem pokaždé když se on přiblížil.Uchechtl se a udělal další krok směrem ke mě "Protože tě nehodlám nechat samotnou v lese,zvlášť když si na pokraji citového zhroucení"

"Bojíš se,že bych skočila pod auto?"

Zastavil se a zakroutil hlavou "Bojím se,že bys udělala jinou hloupost" pověděl a zase o kousek přiblížil..já jsem opět couvla a zády jsem narazila na strom stojící přede mnou.Sprostě jsem zaklela a Adam došel až úplně přede mě,rukou se opřel o strom a sklonil hlavu aby na mě viděl.

"Proč tohle všechno děláš?" zeptala jsem se "Proč mě utěšuješ? Proč se staráš? Proč mě líbáš?"  

Prudce se nadechl "Protože chci" rukou,kterou se neopíral o strom mě pohladil po tváři a usmál se "Chci tebe" pověděl a já jsem se začala smát "Jo jasně a já chci odmaturovat se samými jedničkami..Adama vždyť my se nemáme rádi" ruce jsme mu položila na hruď a držela jsem ho dál od sebe.

"Říkal ti už někdo,že se city lidí většinou mění?" 

"Už jsem o tom slyšela"

"Tak proč nevěříš,že bych to s tebou chtěl zkusit?"

"Protože my dva by jsme se zabili!" 

"Jenom přizabili" 

Svěsila jsem ramena "To je jedno a i kdybych i já měla zájem to zkusit..potřebuju čas abych se sebrala.." 

"Hlavně neříkej z rozchodu s tím kreténem,který se teď po celý škole chlubí tím jak do tebe zasunul" 

"Ty mu to nevěříš?" 

Zavrtěl hlavou "Nejsi tak blbá abys dala někomu jako on..zvlášť když by to mělo být tvoje poprvé" pověděl a mě zeslábly nohy..cítila jsem hrozně.Sklopila jsem pohled,protože jsem neměla sílu podívat se mu do očí.

"Nicol?" slyšela jsem jeho hlas "Že to není pravda?" palcem a ukazováčkem chytl mou bradu a zvedl mi hlavu do jeho úrovně "Řekni mi,že to není pravda!" v jeho očích i hlase se značila bezmoc smíchaná se vztekem..popotáhla jsem a ruce,které jsem měla položené na jeho hrudi jsem svěsila podél těla.

"Říkala jsem ti,že jsi měl pravdu s tou naivní husou" 

"Takže je to pravda? Ty jsi mu opravdu roztáhla nohy?"

Přikývla jsem.

"Tak na tohle nemám" pověděl a odcouval ode mě "A-Adame?" zavolala jsem na něho a on se otočil "Jak si mohla?!" vyjel po mě a rozhodil kolem sebe rukama do prázdného prostoru "Jak si mohla dát největšímu debilovi na světě?! Zvlášť když to mělo být tvoje poprvé! Líbilo se ti to aspoň?"

Ztěžka jsem se nadechla "Nelíbilo se mi to vůbec,ano? Bolelo to! Nemohla jsem kvůli tomu sedět aspoň týden..nebral na mě ohledy a já toho lituju..ok? Tak mi to už prosím nepředhazuj" tentokrát jsem na něho spustila já.Adam svěsil ramena a zamumlal něco jako omluvu.Odfrkla jsem si a upravila jsem si čepici.

"Chci domů" řekla jsem a on přikývl.

Dneska mám písavou :) co kdybych dneska přidávala jenom Rivalitu a zítra pár dílů Mafie?

Tasha



Rivalita Kde žijí příběhy. Začni objevovat