Do nového roku s veselou náladou

12.5K 752 47
                                    

"Nevrť sebou!" 

Zavrčela jsem na něho skrz zatnuté zuby když jsem mu vlhkým kapesníčkem otírala krev z obličeje..z obočí a z pusy.

"Když ono to štípe!"

Namítl Adam a já jsem se od něho odtáhla,povytáhla jsem obočí a dala si ruce v bok "Jsi chlap nebo baba?" zeptala jsem se ho s úsměvem a Adam se hned přemýšlivě zamračil a našpulil rty.

"Podle toho co mám dole jsem asi chlap..ale" 

"Ale?"

"Být ženskou by taky mělo své výhody,ne?"

Zavrtěla jsem hlavou "Výhody?" povytáhla jsem tázavě jedno obočí a zkřížila si ruce na prsou.Adam se ke mě naklonil a položil mi ruce na zadek,zatahal..tak,že já musela udělat pár kroků k němu.Byla jsem těsně u něho.On se bradou opřel o moje břicho aby mi viděl do tváře a já musela sklonit hlavu abych mu zase já viděla do očí.

"Tak,třeba..každý ráno bych se budil a hned bych měl po ruce něco tak úžasného jako jsou prsa" pověděl a schválně se trochu nadzvedl aby si mohl hlavu položit na moje prsa.Zasmála jsem se a prsty mu vjela do vlasů "Prsa můžeš mít po ruce i tak" namítla jsem a Adam se mi zase podíval do obličeje "To ano,ale jak si s nimi budu moct hrát když budeš na mě nakrknutá?" 

"Prostě vydržíš dokud si mě neusmíříš" 

Protáhl koutky úst dolů a pokývl hlavou,políbil mě na odhalenou kůži ve výstřihu a záludně se usmál když uslyšel jak jsme prudce zalapala po dechu.Je to šmejd! 

"Použil si množné číslo.Jaké jsou další výhody?" 

"Máte pro sebe vymezené vlastní dny každý měsíc" 

Zatahala jsem ho za vlasy "Ty dny nemá cenu nám závidět! Je to příšerné" mumlala jsem "Celý ty dny jsme jak časované bomby,kterým když nevyhovíš tak vybouchnou a všechno kolem je v troskách..tedy aspoň já tak působím" 

Adam se zasmál "Aspoň,že vím do čeho jdu" 

Postavil se na nohy a políbil mě na bradu.

Už mám odpověď..není normální.

***

"Kotě pojď si dát ještě panáka!"

Zakřičel na mě Adam a to jsem seděla vedle něho v hospodě,do které jsem byla násilně zatažena oslavovat Nový rok.Zamračeně jsem se na Adama podívala "Neříkej mi kotě!" zavrčela jsem na něho skoro jako vlk když se cítí ohrožený..co to kecám,vrčela jsem jako někdo kdo se chystá každou chvíli všechny násilně povraždit.

Adam zvedl ruce v obranném gestu a zasmál se "Dobře,žádné zvířátka ani jejich zdrobněliny.Zapsáno." položil přede mě další skleničku alkoholu a povytáhl několikrát za sebou obočí ve vyzývavým gestu.Omotala jsem své dlouhé prsty kolem skleničky a dívala se nepřítomně na obsah,pořád se mi nechtělo moc pít..živě jsem si ještě pamatovala kocovinu,která mě postihla po našem maturitním plese.

"Kopni to do sebe" 

"Bude mi blbě" 

Adam mi omotal ruku kolem krku a opilecky se na mě usmál "Do Nového roku se musí jít z vesela" zašeptal mi do ucha a já se ošila pod jeho dechem..měl v sobě snad tu největší kombinaci,která by ho mohla i zabít.

"Spíše z kocovinou na zádech" 

Zamumlala jsem si pro sebe a napila se alkoholu ve skleničce..podle barvy,vůně a chuti jsem usoudila,že to byla zelená.Pěkně silná.

Zamotala se mi hlava a uslyšela jsem ránu,rozhlédla jsem se kolem sebe ale Adam nikde.Podívala jsem se na Ell,která lezla po Pavlovi "Kde je Adam?" zeptala jsem se přes stůl a ona pokrčila rameny ve znamení,že neví.Rozhlížela jsem se kolem sebe když jsem ucítila jak něčí ruku sevřela mojí holeň..leknutím jsem vyjekla,vykopla s nohou a odsunula se i se židlí.Naklonila jsem se abych viděla pod stůl a začala se smát..pod stolem byl Adam a držel se za nos.

"Promiň" 

Kousla jsem se do rtu a pomohla mu na nohy..to už se však začalo odpočítávat do Nového roku.

"10..9..8..7..6..5..4...3..2...1..ŠŤASTNÝ NOVÝ ROK!" 

Všichni lidi z hospody začali křičet a přát si to nejlepší do Nového roku 2016..Adam se zazubil,popadl mě za boky a přisál se mi na rty.Bylo mi i jedno,že je opilý a že mu dech páchne po všem možné..jen co se jeho rty dotkly mých zapomněla jsem na všechno.Odtáhl se ode mě.

"Jak na Nový rok,tak po celý rok" 

"To doufám"

____

Přeji vám všem krásný vstup do Nového roku 2016,hodně úspěchů jak tady na wattpadu tak i ve vašem životě!

A ještě vám přeji malou kocovinu,protože mám takový pocit,že Adamovi nebude zrovna do zpěvu :D

Tasha




Rivalita Kde žijí příběhy. Začni objevovat