5-değişim

11.8K 529 42
                                    


Hep hüsran...Katilin kardeşiydim ben.Artık masum biri olamazdım.Emirin planını uygulamaktan başka çarem yoktu.Abimin hatasını , bedelini ben ödeyecektim.Mecburdum.Kolumdna sert bir şekilde çekilmemle emire diktim gözlerimi.

-Değişeceksin.

dedi.Değişmiştim ki zaten güldüm içten içe.Eski ben değildim.Hayat garipti.Her mutluluğun bedeli...her acının bedeli... bedeller üzerineydi herşey.Biri yakar biri yanar.Aşkı merak ediyordum en çokta.Neydi ki aşk? Emire aşık olmayı deneyebilir miydim?Çağatay peki? onu mu sveiyordum yoksa? çok garip bazı şeyler.Hayat garip.Hayat var mı sahiden yoksa sadece bir boşluktan m ibaret her şey.Emire baktım.Ciddiyetle yola bakıyordu.Başımı cama yasladım.Sürekli bedel ödeyen acı çeken bendim.Neden ben de acı çektirmiyordum ki ?

Araba durduğunda kapıyı açıp indim büyük bir Avm nin önüne gelmiştik.Ellerini belime doladı ardından ilerlemeye başladık garip hissetmiştim.AVM deki küçük kuaför dükkanına gelmiştik.Emir eliyle bir şeyleri gösterip ben itledi yavaşça.Kadın saçlarımı kesip boyayıp şekiller vermeye devam etti.O sırada kapıdan içeri giren kıza takıldı gözlerim bu ablamdı.Yavaşça etrafa baktı ardından gözleri bende takıldı.

-N-naz

dedi titrek sesle.Koşarak yanıma geldi.Emir araya girerek ablamı kolundan tutup uzaklaştırdı.Ablam pes etmezdi.Beni almadan gitmezdi.Emiri itleyip bağırındı o da.Emirin gözlerinden Ateş çıkyıordu adeta ablama tokadı bastı işte o an çığlık attım . benim canım da yanmıştı.

-NABIYORSUN SEN ?

 Emir bu sefer bana attı tokadı.Kapıda beliren abim ve çağataya diktim gözlerimi 

-KATİLL

dedim.bana baktı hepsi hıçkırmaya başladım.Yerden destek alarak kalktım ayağa.yaklaştık abime elimde göğsüne vurup

-KATİLSİN SEN,SUÇSUZ İNSANLARI ÖLDÜREN KATİL.

sinirlenmişti abim belliydi 

-Naz yürü gidiyoruz

dedi dişlerini arasından.O an yapılabilecek en saçma şeyi yaptım belki de 

-Ben emire aşığım...


Abim ve Ablamın Çetesi*Where stories live. Discover now