meeting 1d again

145 11 0
                                    


'We moeten gaan!' roept Luke en ik spring op zijn rug. We lopen naar het stadion, ik zit op Luke's rug en hij loopt. Eindelijk zijn we er!! Ik zit in de kleedkamer als de jongens moeten repeteren, ik kijk op twitter en ik negeer de haat. Ik heb zin om weer eens wat te tweeten, "Heei guys, het is mooi weer hier in Nederland. Ik zit alleen binnen:( hope dat jullie wel lekker buiten zijn" Ik zet hem online.

Iets later komen de jongens weer binnen. Ashton zit gelijk op zijn telefoon, waarschijnlijk gaat hij weer een keek opnemen. We lopen naar een grote zaal toe, Luke rent naar een segway toe en gaat er op rijden. Ashton gaat filmen en ineens staan alle jongens van 1d er ook weer bij. Niall loopt nog langs in het filmpje. (Staat in bijlage)
'Babe jij moet ook een keer!' roept Luke.
'Nee de vorige keer dat deed viel ik om!' roep ik terug en ik hoor de jongens lachen.
'Dat is best wel grappig' zegt Harry in mijn oor en ik krijg kippenvel. Waarom krijg ik kippenvel? Ik vind hem best wel eng! Sowieso is hij eng, de vorige keer toen ik hem zag probeerde hij me te zoenen!
'Aarde aan Brooklyn!' roept Luke en ik schrik.
'Wat zei je?' vraag ik en hij lacht.
'Of je mee gaat naar de Mac?' vraagt hij en ik knik. We lopen naar buiten en stappen in het busje, zo rijden we naar de Mac.

Als we klaar zijn met eten gaan we terug naar ons hotel. Het is een soort huis, er is 1 gezamelijke ruimte en voor de rest is alles apart. Ik slaap met Luke op 1 kamer. We kleden ons om want we gaan naar een discotheek.

We stappen de auto uit en lopen de disco in, het is heel druk. Luke is drinken halen en ik "dans" met Ashton en Calum. Michael heeft het heel gezellig met een of ander meisje met roze haar. Ik krijg wat in mijn handen geduwd van Luke en ik loop met hem mee. We staan tegen een muur aan.
'Luke zullen we even naar buiten ik voel me niet zo lekker' zeg ik en hij knikt. We lopen naar buiten en gaan ergens zitten. Ik voel me best wel goed ineens.
'Beren zijn best wel cute' zeg ik en Luke lacht.
'Waar slaat dat op ik dacht dat ik je water had gegeven' zegt hij.
'Het smaakt wel een beetje raar' zeg ik lachend. 'Ik zie vlekken'
'Babe voel je je wel goed?' vraagt Luke en ik giechel, wtf ik giechel sinds wanneer?
'Ja eigenlijk best wel' zeg ik.
'Nee dit is niet goed' zegt Luke en hij pakt zijn telefoon. Hij belt iemand en ik hoor voetstappen aan komen. Ik zie nog meer vlekken en ik zie nu alleen maar zwart.
'Luke ik zie niks meer' zeg ik en ik val neer.

_____________

Heei,
Ik wou alleen even zeggen dat ik vakantie heb dus ik ga vaker updaten. Ook ben ik bijna jarig en het is bijna kerst. Ik weet niet of ik dan zal updaten maar ik ga het proberen. Ik hoop dat jullie het nog steeds leuk vinden! En als jullie nog ideeën hebben stuur even een berichtje of laat een comment achter!!

Vote/Comment/Follow??

Xxx Romée



The fashion loveWhere stories live. Discover now