Walk

89 9 0
                                    

BELANGRIJK A/N AAN HET EINDE DUS AUB EVEN LEZEN!!!

POV Brooklyn

'Luke?' vraag ik en hij kijkt op van zijn bord. Het is nu 3 weken later en Luke word steeds stiller, hij is bang dat als hij niet meer gaat kunnen lopen dat onze kinderen geen voorbeeld aan hem gaan nemen en hem niet als vader gaan zien. Ik probeer het uit zijn hoofd te praten maar het lukt niet helemaal. 'Het komt echt wel goed'
'Nee Brooklyn dat komt het niet en dat weet je zelf best dus stop met zeggen dat het goed komt want dat komt het niet!' roept hij en ik trek een wenkbrauw op. Hij staat op en hinkt naar zijn krukken, hij "loopt" uit de kamer, ik loop achter hem aan.
'Zal ik voortaan maar zeggen dat alles slecht gaat aflopen? Weet je al kan je niet meer lopen waar je nu veel meer kans op hebt je moet niet denken dat de baby's je straks niet als vader gaan zien. Dat gaan ze wel, dus stop met dat zeggen en dan stop ik met zeggen dat het goed komt want dat komt het blijkbaar niet dan!' roep ik terug. Hij bijt op zijn lip en ik loop naar de woonkamer en ga op de bank zitten. Luke komt er naast zitten en ik zucht.
'Zo bedoelde ik het niet' zegt hij en ik kijk hem aan.
'Je bedoelde het wel zo Luke dus stop met ontkennen en zeg gewoon wat jij denkt dat er gaat gebeuren' zucht ik.
'Dat ik nooit meer ga kunnen lopen en dat ik dan de band uit word geschopt, en dat de baby's me gewoon niet als vader gaan zien omdat ik niet kan lopen' zegt hij, hij heeft weer tranen in zijn ogen en ik trek hem in een knuffel.
'Ik ga helpen dat weet je en ik doe er alles aan om je gelukkig te maken' zeg ik, de deurbel gaat. Dat is waarschijnlijk Sanne, ze zou hier komen slapen tot de baby er is omdat ik dan naar het ziekenhuis moet maar Luke kan niet rijden. Dus doet Sas het of Ash, ze wisselen het af.

'Heyy' zeg ik en laat haar binnen.
'Hey hoe gaat het?' vraagt ze.
'gaat wel' zucht ik.
'Brook wat is er?' vraagt ze.
'Zullen we een stukje gaan lopen?' vraag ik ze knikt en we lopen naar buiten.

'Luke kan het op een of andere manier niet aan' zucht ik.
'Hoe bedoel je?' vraagt ze.
'Hij zegt dat de baby's die we krijgen hem niet als vader gaan zien als hij niet kan lopen, hij kan er blijkbaar ook niet tegen als ik zeg dat alles goed komt' zeg ik.
'Waarom zouden ze hem niet als vader gaan zien?'
'Ik heb serieus geen idee' zeg ik, op dat moment ging alles heel snel. Ik kreeg kramp in mijn buik en zakte door mijn benen, ik kon nog net lopen en we zijn in de auto naar het ziekenhuis gereden. En meer weet ik eigenlijk niet.

POV Luke

'Luke kom mee nu Brooklyn is in het ziekenhuis ik weet niet precies waarom!' schreeuwt Ashton door het huis heen, ik pak mijn krukken en strompel naar de auto van Ash toe. We rijden in volledige stilte naar het ziekenhuis.

We rennen (in hoevere dat kan in mijn situatie) naar Brooklyn toe. Sas stond bij de deur te wachten. We mogen niet naar binnen, ik weet niet wat ik moet doen.
'Sas wat is er gebeurd?' vraag ik.
'Ze kreeg kramp en zakte door haar benen, ze strompelde half naar de auto en daar is ze bewusteloos geraakt' zegt ze.
'Ik voel me zo schuldig' mompel ik en zak tegen de muur naar beneden.
'Luke jij kon hier niks aan doen, het gebeurde gewoon' zegt Sas.
'Toch voel ik me schuldig' zucht ik.
'Luke laat me je 1 ding zeggen' zegt Ash en ik kijk op. 'Je bent zo koppig, je luistert wel naar wat een ander zegt maar je accepteert het niet. Als je iets zegt kan je dat bij jou nooit veranderen, als je ergens een mening over hebt dan blijft die mening ook zo. Soms is dat echt vervelend Luke probeer daar iets aan te veranderen'
'Ik zal er wel op gaan letten' zeg ik en hij knikt.
'Nu maar wachten dan' zegt Sas en ik knik.

~~~~
HEEEEEYYY HAPPY PINGUÏNSS,

Weer een nieuwnstukkie... Er komt een deel 2 van dit hoofdstuk. Ik heb ook het andere boek online gezet! Als jullie daar ook een kijkje in zouden willen nemen dan, geen idee waar deze zin heen wil maar ach je snapt het vast wel.

Er komt van dit boek GEEN deel 2, dit zal ook 1 van de laatste hoofdstukken zijn dusss. Ik vind het wel jammer dat het stopt maar ja er moet ooit een eind komen :'-(

Vote/Comment/Follow??

Xxx Romée

The fashion loveDonde viven las historias. Descúbrelo ahora