Crăciun? Ce pula mea de Crăciun?

244 17 4
                                    

No, că am ajuns şi în data de 25 decembrie.

Toată lumea e fericită, ca din pulă de fericită, face cumpărături, căcaturi, căcaturi că e Crăciunu'.

Şi ce semnifică de fapt, Crăciunu' pentru voi?

Vă spun eu ce.

E doar perioada aia din an ( ca şi Sfârșitul lui noiembrie, începutu' lu decembrie. ) când te omori prin Auchan, Carrefour, Selgros ( Republicii, chiar ) ca să îți iei toate căcaturile că vin neamurile pe la tine şi să vadă că ai. Şi îți mai iei şi beteală, luminițe noi că de, să ai cu ce să te mândreşti.

Îți aduci așa, dintr-o dată aminte că ești o oaie creștină şi tre' să te duci cu restu' turmei la biserică să te rogi și tu pentru mălai, că aia îi prioritatea.

Pui pe Facebook postări doar despre/ care au legătură cu Crăciunul, îți schimbi poza de copertă, şi poate şi aia de profil ( acu' la modă e ca toate pizdele să-şi facă poză într-un pulover d-ăla croșetat de la bunica da' luat de la H&M cu reni roșii şi verzi şi să şi-o pună de profil).

Toate da' toate vă luați bocanci d-ăia căcănii-muştării şi prespălați ( uneori, mă gândesc că un panda şi-a făcut nevoile acolo, la grisinele voastre). Ce pula mea îs cu ăia bă?

Faceți atâta tam-tam pentru că trebuie să îi luați prietenului vostru un cadou şi în loc să dați banii pe o brichetă, un set de stilouri, pixuri , ceva elegant, voi vă despărțiți de el. De ce? Că sunteți josnice.

E doar o altă perioadă de rahat din an. Te pişi pe ea, cum te pişi în zăpadă.

experienţe şi adevărUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum